Altın & Gümüş

Altın Kahini İslam Memiş gümüşün geleceği yeni rekoru peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Altın Kahini İslam Memiş yatırımcılar tarafından merak edilen ''gümüş fiyatları ne kadar olacak?'' sorusuna yanıt verdi.  Gümüşün geleceği yeni rekor peş peşe açıklandı. Elinde gümüş olanlar hemen baksın... Konu ile ilgili ilk açıklama Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi

Yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Konu ile ilgili ilk açıklama Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. islam Memiş, gümüşün geleceği yeni rekoru peş peşe açıkladı. Elinde gümüş olanlar hemen baksın...

GÜMÜŞÜN GELECEĞİ YENİ REKOR!

İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için değerlendirme yaptı. Yatırımcılara uyarılarda bulunan Memiş, gümüş fiyatları için rekor açıklamasında bulundu.

Gümüş fiyatlarında geri çekilmelerin olabileceğine işaret eden Memiş, yatırımcıları düşüşler karşısında sabırlı olmalarını söyledi. Memiş: 'Gümüş onsunda geri çekilmenin mümkün olacağını ifade etmiştim. Altın gümüş rasyosu 82 seviyesine kadar yükseldi. Altın ve gümüş almak isteyene fırsat uyarım vardı.

 

Dolarla gümüşün onsu için fırsat bekleyenler, buyur gümüş bedeva dedim. Şu anda altın gümüş rasyosu 80/82 dolar aralığında gelip gitti. Bu hafta rasyonun yükselmesinden dolayı, sanal fonlarda gümüş girişinde rekorlar kırıldı.

Gümüşün düşmesiyle birlikte gümüş fonlarına müthiş bir giriş oldu. Gümüş fonlarına girişin hızlanması bir haftalık süreçte gümüş onsunda 25 ile 26 dolar seviyelerini görebiliriz.'' dedi. 

Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? 31 Ocak 2023 gümüş fiyatları kaç lira oldu?

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

31 Ocak Salı günü gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gümüş fiyatları güne düşüşle başladı. Peki bugün gümüş fiyatları kaç lira? Gümüşün ons fiyatı bugün 23,54 dolardan değerlenirken, gümüş grama ltış fiyatı 14,21 lira, satış fiyatı ise 14,79 lira seviyesinden işlem görüyor.

Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar 24 saat sonra bu kadar olacak! Doları olanlar hemen gardını alsın

Altın yerle bir oldu! Elinde altını olanlar hemen baksın! Bu rakamları görenler tarumar oldu! 31 Ocak altın fiyatları