Kent Haberleri

Altın kahini İslam Memiş son 5 gün uyarısı yaptı! Gram altını olanların aklı başından uçtu! Hemen bakmayan bin pişman!

Altın sahiplerinin dikkatine! İslam Memiş tüm yatırımcıları tek tek uyardı. O zamana kadar yatırım yapan herkes yakında gelecek. İşte İslam Memiş'in yorumu... Altını yatırım aracı olarak tercih eden birçok kişi uzman görüşüne de ilgi duymaktadır

En çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olan altın, birçok kişi tarafından aranmaya devam ediyor. Altını yatırım aracı olarak tercih eden birçok kişi uzman görüşüne de ilgi duymaktadır. O tarihe kadar yatırım yapmak hemen parasını katlıyor. İşte İslam Memiş'in yorumu...

 

İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI

Borsa İstanbul, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından geçici olarak işlem görmedi. Ticaretin geçici olarak askıya alınması piyasada bir belirsizlik ortamı yaratsa da nakit parası olan vatandaşlar neye yatırım yapacaklarını araştırmaya başladı. Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten ilginç bir konu hakkında bilgi geldi.

Altın gramının 1170 TL seviyesini geçtiğini açıklayan Memiş, 2023 yılının başında altın fiyatlarının rekor seviyelere ulaştığının sinyallerini verdi. Gram altın fiyatının yaşanan gerileme sonrası 1125 TL aralığına gerilediğini anlatan İslam Memiş, altına yatırım yapmak isteyen vatandaşların nasıl hareket etmesi gerektiğini anlattı. 

SON DÜZLÜKTE!

Altın fiyatlarındaki düşüşün 15 Şubat 2023'e kadar devam edeceğini kaydeden İslam Memiş, altın almak isteyen vatandaşları "bekle ve gör" çağrısında bulunarak, 15 Şubat'a kadar düşüşün devam edeceğini vurguladı. Altının ons fiyatının 1932 dolar seviyesinde olduğuna değinen uzman isim, 1900-1950 dolar aralığında sıkıştığını söyledi. İzlenen bant aralığının 1800-1850 olduğunu aktaran Memiş, “Alım seviyelerimizi gram altın yatırımcıları çok iyi biliyor ne zamanki altının ons fiyatı 1850-1860 dolar seviyesinde olursa karşısında ki gram altın kaça tekabül ediyorsa buradan gram altın tarafına giriş yapacağız. Şubat ayının 15'ine kadar bu süreci beklemeye devam ediyoruz. Alım yapmak isteyenler kenarda sakin bir şekilde bekleyebilir." dedi.

YATIRIM YAPAN KÖŞEYİ DÖNECEK

Nisan başında gram altın fiyatlarının 1.450 liraya ulaşacağını kaydeden İslam Memiş, önümüzdeki 2-3 hafta içinde ons tarafının düşmesini beklediğini söyledi.  İslam Memiş, son alımların ardından altın fiyatlarının rekora koşacağının altını çizdi.

Olası İstanbul depreminin tahmini sonucunu İBB açıkladı! Bu kadar can kaybı olacak!
Altında nefesler tutuldu, yastık altlarınızı bir daha kontrol edin! İslam Memiş resmen açıkladı!
Dolar ay sonunda bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!