Kent Haberleri

Altın Kahini İslam Memiş son kez uyardı! Önümüzdeki ay altın bu kadar olacak! Bu rakamı görenler ne olduğunu şaşıracak

Altın fiyatlarındaki düşüş bugün de devam ediyor. Peki altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? Altın Kahini İslam Memiş son kez uyardı! Önümüzdeki ay altın bu kadar olacak! Bu rakamı görenler ne olduğunu şaşıracak. -    Bugünün gündeminde FED'in favori enflasyon endeksi PCE ön plana çıkıyor

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler haftanın son işlem gününde de yakından takip ediliyor. -    Bugünün gündeminde FED'in favori enflasyon endeksi PCE ön plana çıkıyor. Yıllık çekirdek PCE enflasyonunun yüzde 4.3 olması bekleniyor. Bu gelişme öncesinde altın fiyatları aşağı yönlü hamlelerine devam ediyor. Peki altın fiyatları ne oalcak?

Altın Kahini İslam Memiş son kez uyardı! Önümüzdeki ay altın bu kadar olacak! Bu rakamı görenler ne olduğunu şaşıracak.

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

Yatırımcılar ''altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Aynı zamanada uzmanların da yorumlarını da takip ediyorlar.

İslam Memiş altın fiyatlarındaki destek seviyelerini açıklayarak  mart ayında altın fiyatlarının ne olacağını söyledi. Memiş: Altının ons fiyatı 1828 dolar seviyesinde. 1820 devamında ise 1790 dolar destek seviyeleri var.

 

Ons altında 1790 dolar destek seviyesi çalışabilir teknik olarak, burayı önemsiyorum. Fakat 1790 dolarlı rakamlar önümüzdeki aylara baktığımızda iyi fırsatlar olarak gözlemliyorum.

Altın fiyatları orta ve uzun vade için düşük kalmaya devam ediyor. 1860 dolar ise direnç seviyesi. Jeopolitik riskler, gerginlikler, enflasyon ve belirsizlik masada kalmaya devam ediyor. Bir iştah yok, hızlı bir şekilde toparlanan değil de içe dönük bir piyasa ve hikâyeye ihtiyacı var. Piyasalar sıkıştı ve beklemeye devam ediyor.'' dedi. 

 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne aşağı yönlü hareket ediyor. Ons altın 1822 dolardan değerleniyor.  Gram altın fiyatı 1134 TL, çeyrek altın fiyatı 1854 TL, yarım altın fiyatı 3708 TL, tam altın fiyatı 7387 TL'den satılıyor.

İslam Memiş peş peşe açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Herkes bunu konuşacak

Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 24 Şubat 2023 Canlı altın fiyatları