Altın & Gümüş

Altın kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan inanamadı! Dikkat! Çok mağdur...

Altın kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ile ilgili çok özel uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları... Altını olanları ya da altın almak isteyenleri ilgilendiren bazı uyarılar da yapan İslam Memiş, altının ne kadar olacağını açıkladı

Altın kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının dünü, bugünü ve geleceği ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Altını olanları ya da altın almak isteyenleri ilgilendiren bazı uyarılar da yapan İslam Memiş, altının ne kadar olacağını açıkladı.

Peki İslam Memiş altın piyasası ile ilgili neler söyledi? İşte detaylar...

Haberglobal'de yer alan habere göre, kısa vadede gram altın maksimum 1 ay, ben 1000 lirası seviyesinin üstünü kısa vade için gram atın alımını yatırımcısına tavsiye etmediğini söyleyen İslam Memiş, bunu neyi öngörerek söylediğini ise şu cümlelerle açıkladı: "Yukarıda 1050 lira seviyesini öngörerek. Serbest piyasalarda 1040 lira görüldü" .

DOLAR TL ENDEKSLİ TAHMİN

Piyasa Kahini İslam Memiş, doların grama altına etkisi ile ilgili olarak ise  dolar TL'de öngördüğü düşüş sebebiyle 1 ay içinde gram altın TL'de 950 lira ile 1000 lira arasında bir dengelenme görebileceklerini söyledi.

Yaptığı açıklamada önce 980'i görmek lazım sonra 950 seviyesini görmek lazım diyen İslam Memiş, "Ama ben kısa vadede maksimum bir iki aylık süreç içinde 1000 lira seviyesinin üzerinde gram altın almam. 1000 lira seviyesinin altına sarkınca kademeli alırım. 990, 980, 970 vs... makas aralıklarını göz önünde bulundurmak lazım" şeklinde konuştu.

İslam Memiş ayrıca hiç gram altın yatırımı olmayanlar için ise hiç almamış olanların ihmal edenlerin 950 lira seviyesine kadar değerlendirebileceğini söyleyerek, fakat yine bundan sonraki süreçte destek seviyesi test edildikten sonra hızlı bir toparlanma beklediğini dile getirdi. İslam Memiş, konuyla ilgili olarak "Bu sefer hedef 1200 lira seviyesi. Bunun nedeni ise ons altın olacaktır" şeklinde konuştu.

İSLAM MEMİŞ'İN UZUN VADELİ GRAM ALTIN ÖNGÖRÜSÜ

İslam Memiş, uzun vadeli öngörüsünde bir farklılık olmadığına değinerek, ons altında görülecek hızlı atakların belki 2300, belki 2400 dolar seviyelerinin yıl sonuna kadar test edilebileceğini söyledi. 1200 lira seviyesini takip etmeyi sürdüreceğini söyleyen İslam Memiş, "2022 yılıyla ilgili öngörüm 1450 seviyesi, bu öngörümde değişiklik yok. İlk 6 ay geçti, geriye kaldı 6 ay. İlk 6 ayda öngörülerim gerçekleşiyor." dedi.

Altın fiyatları bir anda düştü! Bu hiç beklenmiyordu! 23 Haziran 2022 güncel altın fiyatları, gram altın ne kadar?

Altın yatırımcıları bu konuşma için nefeslerini tuttu! Dünyaca ünlü analist altın fiyatlarını açıkladı

Altın ve dolar alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten faiz kararı öncesi tarihi uyarı!