Altın & Gümüş

Altın kahini Memiş'ten flaş altın açıklaması! Her şey yeni başlıyor! Yeni seviye verildi! Hemen bakın, pişman olmayın!

Gram altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gelecekte ne olacağını yorumlayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Asıl rallinin henüz başlamadığını belirten Memiş, gelecekteki altın seviyelerini açıkladı.Finans piyasası uzmanı İslam Memiş, gelecekte ne olacağını yorumlayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu

Gram altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Finans piyasası uzmanı İslam Memiş, gelecekte ne olacağını yorumlayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. “Altın yükselecek mi, düşecek mi?" sorusunu yanıtlayan Memiş, asıl rallinin henüz başlamadığını anlatarak altının geleceği seviyeyi açıkladı.

TGRT Haber'de yer alan habere göre; geçen haftaki yükseliş trendini sürdürüyor. 2022 yılında 769 TL'den başlayan gram altın fiyatı 1060 lira seviyesine kadar yükseldi. 17 Kasım düşüşle başlasa da para piyasası uzmanı İslam Memiş yükselişin devam edeceğini söyledi.

ALTINDA SON DURUM NEDİR?

ABD enflasyon verilerinin beklentilerin altında kalmasıyla birlikte altın ve değerli metal fiyatlarında yükselişi destekledi. Bir sonraki duruşmada Fed Başkanı Jerome Powell, "Faizleri indirmeden önce enflasyonun yüzde 2`ye gerilediğinden emin olmalıyız. Enflasyonun yüzde 2'ye doğru gittiğinden emin olduğumuzda faiz artırımı hızını yavaşlatacağız." sözleri piyasaları etkiledi. 

Powell'ın yorumlarına rağmen Fed'in Aralık toplantısında faiz oranlarını 50 baz puan artırması ile birlikte sıkılaştırma politikasına kısmen son vermesi bekleniyor. Öte yandan, küresel resesyon riski varlık fiyatlarını etkilemeye devam ediyor.

"YÜKSELİŞ ASLINDA DAHA YENİ BAŞLADI"

Altın piyasalarını değerlendiren Memiş şu sözleri ifadeleri kullandı:

"Önümüzdeki birkaç ay biraz daha zorlu geçebilir o yüzden temkinli olmakta fayda var. Sekiz aydır baskılanan altın gibi gümüş gibi değerili metaller manüpile edildi. Altın zincirlerini kırdı. Yükseliş aslında daha yeni başladı.Tabii ki zaman zaman kar satışları olacaktır. Şu anda altının ons fiyatı 1770 dolar. 1700 direnç seviyesi kırıldıktan sonra yukarıda 1815 seviyesi var. Çok yakın bir zamanda 1800 dolarları artık telaffuz etmeye başlarız.

"1100'LÜ RAKAMLARI KONUŞACAĞIZ"

Gram altın TL fiyatı şu anda bin 68 lira seviyesinde ama yukarıda bin 90 lira seviyesi var. Sonra bin 100’lü rakamları artık yavaş yavaş kouşmaya başlarız. Hem fiziki tarafta hem de merkez bankaları tarafında altın talebi halen devam ediyor. Özellikle merkez bankalarıın biraz daha durgunluk yaşadığı dönemlerde Euro/Dolar paritesi Sterlin/Dolar paritesi altın ve gümüş gibi emtialarda da tekrar yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğini görebiliriz."

Dolar 21 lira olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Bu tarihe dikkat edin!
Gram altın 2023’te bu rakama çıkacak! Bunu duyan kuyumcuya ışınlanıyor! Hemen bakmayan, bin pişman!
"Cepte rakam" diyerek yeni asgari ücreti açıkladı! İki aşamalı zam formülü...