Kent Haberleri

Altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor! Siz de hemen bir göz atın! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor... Siz de hemen bir göz atın...Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasındaki gram altının fiyatı geçtiğimiz haftalarda oldukça düşmüştü

Altını olanlar ya da altın almak isteyenler altın fiyatlarındaki son durumla ilgili araştırmalar yapıyor. Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasındaki gram altının fiyatı geçtiğimiz haftalarda oldukça düşmüştü.

Peki altın fiyatları ne kadar olacak? Açıklanan resmi rakamlara göre, altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor... Siz de hemen bir göz atın...

Dünya merkez bankalarının en çok da Amerika Merkez Bankası Fed’in faiz artırımlarından sonra dolar kurunun değer kazanmasıyla beraber düşmeye başlayan altının Kasım ayına hangi rakamla gireceği açıklandı.

Altının efendisi Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altının Kasım ayında ne kadar olacağını açıkladı. İslam Memiş yaptığı açıklamada söz konusu düşüşten sonra yeniden yükseliş eğilimine geçen altın ve gümüş için kritik uyarılar yaptı.
 

ALTIN KASIM AYINA BU RAKAMLA HOŞ GELDİN DİYECEK

Yaptığı açıklamada altının ons fiyatının 1615'e kadar indikten sonra hızla toparlandığını dile getiren İslam Memiş yaptığı açıklamalarda yukarıda 1725 dolar seviyesi olduğunu ve kırılırsa ekim ayı içerisinde yine direnç seviyeleri görebileceklerine değinerek, Kasım ayında ne kadar olacağını açıkladı.

Haberglobal tarafından aktarılan detaylara göre, Ekim ayında paritelerde, emtialarda, kripto paralarda beklenilen yukarı yönlü hareketleri görmeye başladıklarını belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Kasım ayında altında yeni rekorların geleceğini kaydetti. 

Yaptığı tahminler tek tek tutan İslam Memiş altın ile ilgili olarak yaptığı yaptığı son dakika açıklamasında 1040, 1060, 1090 derken, kasım ayında 1200-1280'lerin görüleceğini kaydetti.

 

1 Ocak 2023 emekli zammını duyan şok oldu! 3 aylık hesaplamada şok deprem! Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığı zammına bakın!

Elinde dolar ve Euro olanlar için çanlar çalıyor! Selçuk Geçer teker teker uyardı! Bu son dakika açıklamasına bir bakın!

12 ay boyunca hesaplara tam 1.250 lira yatacak! Peş peşe verilecek Aile Destek Programı ödemelerini sakın kaçırmayın!