Kent Haberleri

Altın kolları sıvadı! 2 gün sonra altın fiyatları tam anlamıyla böyle olacak! Herkesin beklediği haber şimdi geldi

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın kolları sıvadı. Herkesin beklediği haber şimdi gelirken altın fiyatlarının 2 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı

Altın fiyatları son zamanlarda dalgalı bir seyir izliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Vatandaşlar altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne zaman yükselecek? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik haber geldi.

Bu hafta veri gündeminde piyasalar için kritik gelişemeler  yer alıyor.  Bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın konuşması takip edilecek ve cuma günü  ABD tarım dışı istihdam verisi belli olacak. Bu veriler Altın fiyatlarının yönü açısında da oldukça kritik olacak. Peki altın fiyatları 2 gün sonra ne kadar olacak? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

ALTIN FİYATLARI 2 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK...

Altın fiyatlarının yönünü etkileyen iki kritik gelişme dikkat çekiyor. Birincisi Başkan Powell’ın konuşması bugün 21:30’da gerçekleşecek. Piyasa aktörleri Powell’ın konuşmasında, Fed’in faiz artırımlarında frene basacağı beklentisini teyit etmek için sinyaller arayacak.

Fed’in faiz toplantısı 13-14 Aralık tarihinde yapılacak. Piyasalar 4 toplantı üst üste 75 baz puan faiz artırımı yapan bankadan, bu defa 50 baz puan faiz artımı bekliyor. Powell’ın piyasaya beklediğini vermesi durumunda, risk iştahının yükselmesi ve doların dünyada değer kaybetmesi bekleniyor. Doların değer kaybetmesi ile, altın fiyatlarının yükselişe geçmesi tahmin ediliyor. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Bugün ons altın gün içinde en yüksek 1756 dolar seviyesini  en düşük ise 1747 dolar seviyesini test etti. Şu dakikalarda ise 1755 dolarda hareket ediyor.

Gram altın fiyatı dün 1050 lira seviyesinin altında kapanış yaparken bugün 1051 liradan güne başladı. Şu dakikalarda gram altın fiyatı 1063 liradan işlem görüyor. Çeyre altın 1736 lira, yarım altın 3474 lira, tam altın ise 6925 liradan işlem görüyor.

Gram altın 30 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Görmeyen duymayan kalmasın!

Doların yarın ne kadar olacağı belli oldu! Elinde dolar olanların ağzı 1 karış açık kaldı! Bakmayan bin pişman olacak,

Altın fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 30 Kasım 2022 canlı altın fiyatları