Kent Haberleri

Altın kolları sıvadı! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? İşte net yanıtı...

Altın kolları sıvdı ve yükseliş devam ediyor. Küresel piyasalardaki dengeler altının ons fiyatına yaradı. Peki altın fiyatlarınaki yükseliş devam edecek mi? İşte net yanıtı... Altın fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişlerin devam edip etmeyecğeini merak ediyor

Küresel bankacılık sisteminde meydana gelen kriz altın fiyatlarını yakından etkiliyor. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişlerin devam edip etmeyecğeini merak ediyor. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? BLG Finansal Danışmanlık Kurucu Ortağı Belgin Maviş net yanıt verdi. 

ALTIN KOLLARI SIVADI!

ABD’de First Republic Bank hisselerinin yüzde 20’ye varan sert düşüşü sonrası geçici olarak işleme kapatılması bankacılık sektörüne dair kaygıları tekrar ortaya çıkardı. Bu durum ons altın fiyatını yükseltirken gram altında ons alştınla birlikte kolları sıvadı.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Belgin Maviş, altında bankacılık krizi endişelerinin artması, ons tarafında yakarı yönlü seyrin tetiklediğini söyledi.

Maviş: ''Bankacılık krizi yatışmadı, tam tersi burada krizin daha da derinleşebileceğine yönelik kaygılara sebep oldu.''dedi. 

 

Öte yandan Oanda analisti bankacılık krizi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak şu ifadeleri kullandı:“Bankacılıkta gerilim geri gelmiş gibi gözüküyor. Eğer First Republic Bank kurtarılmazsa, değerli metaller rekor seviyelere doğru koşabilir” denildi. Bu açıklamaların da ons fiyatlamasında ve gram altın fiyatlamasında etkisini görüyoruz.'' dedi.

GRAM VE ONS ALTIN SON DURUM!

Altın fiyatları 29 Nisan Cumartesi günü de yakından takip ediliyor. Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar son dakika altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ne kadar? soruları en çok merak edilip aratılan konu başlıkları arasında geliyor.

 

Ons altın bugün şu dakikalarda 1990 dolardan işlem görüyor. Gram altın ise 1361 liradan alınıp, 1377 liradan satılıyor.

Çeyrek altın fiyatı ise 2257 liradan alınırken, 2298 liradan satışa sunuluyor.

Altının piri İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı! 14 gün sonrasına dikkat! Çok büyük vurgun yapacaklar!

Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları