Kent Haberleri

Altın konusunda uzman isimden hayat kurtaracak uyarı! Sebebi bakın neymiş! Her dediği tek tek çıktı!

Altınla ilgili yaptığı nokta atışı yorumlarla bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bankaların makas aralığını daha da açarak ekrandaki fiyatları bakıp alım yapmak isteyen gram altın yatırımcılarına kurulan tuzağı açıkladı. Konuya ilişkin ifade ettiklerinin yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayan İslam Memiş, her yatırım aracı için piyasalardaki beklentilerini açıkladı

Ekonomist Memiş, bankaların makas aralığını açarak ekrandaki fiyatları bakıp alım yapmak isteyen gram altın yatırımcılarına fırsat vermediğini yazdı. Konuya ilişkin ifade ettiklerinin yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayan İslam Memiş, her yatırım aracı için piyasalardaki beklentilerini açıkladı.

Dolar TL kuru: Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş'e göre dolar kuru için serbest piyasada 19 ile 19.30 lira arası takip edilmeli. Televizyonda görünen kur ise 18,86 lira. Fakat bunun gerçek hayata karşılığı yok.

Euro dolar paritesi: Takip edilmesi gereken aralık 1,0550 ile 1,0750 arası olduğu ifade edildi. Ekonomist İslam Memiş'e göre 1,05'i görürse bu alım fırsatı yaratacak.

İşte detaylar...
 

Ons gümüş: Uzman isim İslam Memiş'e göre takip edilmesi gereken seviyeler 21,40 ile 22,50 dolar arası ve her şeye rağmen ucuz.

Gram gümüş: Gram gümüşte 13,50 TL ile 14,40 TL arasını takip edeceğini ifade eden İslam Memiş, seviyenin ucuz olduğunun altını çiziyor. Fakat bankaların ucuz satmadığına da dikkat çekiyor. 13 lira seviyesindeki gümüşü gramının bir bankada 25 TL’den satıldığına şahit olmuş.

Aile Bakanlığı’ndan Ramazan Bayramı yardım ödemesi! Başvuran parasını hemen alacak!

İŞKUR birçok ilde 2544 işçi alımı yapacak! İş arayanlar rahat bir nefes aldı!

Depremde az hasar alan binalara ne olacak? Detaylar belli oldu! Hemen bakın!