01 / 07 / 2024

Altın mesh bileklikler kaç TL? Mesh bileklikler kaç lira? 27 Ekim 2022 Elizi fiyat listesi

Altın mesh bileklikler kaç TL? Mesh bileklikler kaç lira? 27 Ekim 2022 Elizi fiyat listesi

Elizi'de birbirinden iddialı ve gösterişli altın mesh bilekliklerin fiyatları belli oldu. 3 bin 025 liradan başlayan bu bileklik modellerinin fiyatları merak ediliyor. Peki altın mesh bileklikler ne kadar? İşte Elizi altın mesh bileklik fiyat listesi.



Altın mesh bileklik ve mesh bileklik modelleri son zamanlarda en çok araştırılan takılar arasında yer alıyor. Görenleri kendisine büyüleyen bu altın bilekliklerin fiyatları da oldukça hesaplı. Elizi'de altın mesh bileklikler 3 bin 025 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Peki altın mesh bileklik fiyatları ne kadar? Altın mesh bileklikler kaç TL? İşte Elizi altın mesh bileklik fiyat listesi 27 Ekim 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön