25 / 07 / 2024

Altın mı, dolar mı, konut mu, borsa mı? 5 yılda hangisi ne kadar kazandırdı? 

Altın mı, dolar mı, konut mu, borsa mı? 5 yılda hangisi ne kadar kazandırdı? 

Pek çok kişi hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiğini araştırırken, KapHaberleri de resmi sosyal medya hesabı üzerinden dolar, altın, konut ve borsadan örnek vererek, 5 yılda hangisinin ne kadar kazandırdığını açıkladı.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Ekonomide durgun bir seyrin yaşandığı 2024 yılının ilk 6 ayında hangi yatırım aracının kazandırdığı da geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Yeni yıl öncesi yüksek beklentilerle yatırımlarını belirleyen yatırımcıların kimisi umduğunu bulurken kimisi ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 2024'ün ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işlerin pek iyi gittiği söylenemezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da oldu. Yatırımcıların gözdesi doların geçtiğimiz yıllardaki hızlı artışı bu yılın ilk 6 ayında yaşanmadı. Euro'da yılın ilk 6 ayında yatırımcılar için zayıf kalırken, gram altın yılın ilk 6 ayında iyi bir performans göstererek resmen zirveye çıktı. 

Pek çok kişi hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiğini araştırırken 238,3 bin takipçili KapHaberleri resmi sosyal medya hesabı https://x.com/HisseHaberleri üzerinden yaptığı paylaşımda dolar, altın, konut ve borsadan örnek vererek, 5 yılda hangisinin ne kadar kazandırdığını açıkladı.

5 yıl önce 1 milyon tl paranız olsaydı bugün ne kadar olurdu?

#Dolar 4 milyon TL
#GramAltın 5 milyon TL
#Konut 7 milyon TL
#İsmen 89 milyon TL
#Doas 81 milyon TL
#Tttak 50 milyon TL
#Alark 45 milyon TL
#Pgsus 28 milyon TL
#Cimsa 27.5 milyon TL
#Oyakc 22 milyon TL
#Tukas 21.5 milyon TL
#Mgros 21 milyon TL
#Akcns 20.5 milyon TL
#İsgyo 20 milyon TL

KapHaberleri'nin paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Akaryakıt fiyatlarına 1 lira 47 kuruş indirim geldi, tabelalar değişti! Güncel benzin, motorin, LPG liyatları 25 Temmuz!

KİPTAŞ'tan hiç evi olmayanlar için sabit taksitli konut müjdesi!  Ali Kurt resmen açıkladı!

Altın fiyatlarında 7 şiddetinde deprem! Bir anda düştü! İşte gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön