17 / 09 / 2024

Altın mı, gümüş mü? İslam Memiş şampiyonu açıkladı! İşte 9,5 ayda en çok kazandıran yatırım aracı...

Altın mı, gümüş mü? İslam Memiş şampiyonu açıkladı! İşte 9,5 ayda en çok kazandıran yatırım aracı...

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, 9,5 ayda gümüş ve altının getirisini hesapladı ve en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. 




Altın ve gümüş fiyatları her geçen gün rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 876 liraya ulaşırken, gümüşün gramı 34,35 lira oldu. Altın ve para piyasası uzmamnı İslam Memiş, altın ve gümüşteki bu yükselişe dikkat çekerek 9,5 ay da en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını açıkladı.

İslam Memiş, 10 bin liralık altın ve gümüşün 9,5 ayda ne kadar kazandırdığını hesapladı. Memiş sosyal medya hesabı X'ten 'şampiyon belli fazla söze gerek yok' diyerek yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. İşte İslam Memiş'in sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım...

İslam MEMİŞ@islammemiss
Altın ve gümüş fiyatları her gün rekor kırmaya devam ederken
10.000 Liram 9,5 ayda ne oldu?

- Gram altın da      = 13.902 lira
- Gram gümüş de = 14.857 lira

Şampiyon belli fazla söze gerek yok

Kapalıçarşı'da gram altın 2.876 TL oldu! Çeyrek altın fiyatı fırladı! Son dakika 17 Eylül 2024 altın fiyatları

Yapay zekadan altın tahmini geldi! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! İşte altının geleceği o seviye...

Altın uçmadı resmen fırladı! Gram, çeyrek, Ata altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Eylül 2024 altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön