Kent Haberleri

Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak! Görenler yerinde duramayacak

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Ons altın bugün 1930 dolar seviyesinden işlem görüyor. Vatandaşlar '' altın fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunu araştırıyor. Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak! Fed'in faiz kararı öncesi altın fiyatları değer kaybetmeye başladı

Altın fiyatları haftanın başından itibaren düşmeye başladı. Fed'in faiz kararı öncesi altın fiyatları değer kaybetmeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunu araştırıyor. Altın fiyatları üç ayda toplam yüzde 17,7 ve yılbaşından bu yana yüzde 5'in üzerine yükseldi. Fakat bugün altın fiyatları geriledi. Altın fiyatları ne kadar olacak? Altın yükselecek mi, düşecek mi?

Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak! Görenler yerinde duramayacak...

ALTIN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NET BU KADAR OLACAK!

Ons altın bugün 1930 dolar seviyesine kadar yükseldi. Gram altın ise 1,183 lira seviyesinden işlem görüyor. Kurumsal danışmanlık şirketi AirGuide’ın direktörü Michael Langford, altının önümüzdeki hafta ne  kadar olacağını açıkladı.

Michael Langford altın fiyatlarının önümüzdeki hafta atağa geçeceğini söyledi ve 1.900 ile 1.925 dolar arasında olacağını belirtti. 

Öte yandan RJO Futures kıdemli piyasa stratejisti Daniel Pavilonis ise Fed’in faiz kararının altın piyasasına yansıyacağını söyledi.

Bu konuda Pavilonis, “Buradaki daha büyük resim şu ki, Fed oranları yavaşlatırsa, enflasyon kükreyerek geri geliyor. Fed biraz durursa ve enflasyon hala oradaysa, bu senaryoda altının yükseleceğini düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

Son dakika altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Şubat Çarşamba altın fiyatları kaç lira? 1 Şubat 2023 son dakika altın fiyatları.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları, yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Ons altın an itibariyle 1930 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1183 lira, çeyrek altın fiyatı ise 1935 lira, yarım altın ise 3871 lira, tam altın fiyatı 7712 liradan işlem görüyor. 

Dolarınız varsa 1 dakika bile beklemeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi gören küçük dilini yutacak

Dolar 11 saat sonra bu kadar olacak! Amerika Merkez Bankası resmen peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın