Kent Haberleri

Altın oradan gelecek haberi bekliyor! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altın, yatırımcıların Fed tarafından gelen faiz artışlarının durabileceği açıklamaları ve ABD borç limiti krizinde çözüme dair işaretleri değerlendirmesiyle yatay seyrediyor. Ons altın 1

Altın, yatırımcıların ABD borç limiti krizinde çözüme yaklaşıldığı yönündeki sinyalleri fiyatlamasıyla yatay işlem görüyor. Ons altın 1.976 bugün dolardan işlem görüyor. Gram altın ise 1.259 TL civarında işlem görüyor.

ALTIN ORADAN GELECEK HABERİ BEKLİYOR!

Cumhuriyetçi ve Demokrat yetkililer, Pazartesi günü Başkan Joe Biden ile Meclis Başkanı Kevin McCarthy arasında yapılacak toplantı öncesinde yapılacak görüşmeler için toplandı.

Yatırımcılar çözüm için son tarihin yaklaşmasıyla daha fazla oynaklık yaşanacağına dair hazırlık içindeler. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ABD’nin ödeme yükümlülüklerini Haziran ortasına dek ödeyip ödeyemeyeceği konusunda şüpheleri olduğunu aktardı.

Kıdemli Piyasa Analisti Ed Moya tarafından altın değerlendirmesi geldi. Değerlendirmeye göre; “Altın, favori bir güvenli liman varlığı olmaya devam ediyor ve borç limiti görüşmeleri sonuca ulaşmakta zorlanmayı sürdürürse fiyatlar kolayca 2 bin dolar seviyesinin üzerinde istikrar kazanabilir” dedi.

Para politikası tarafında ise son açıklamada Fed Başkanı Jerome Powell’dan geldi. Powell Cuma günü yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın önümüzdeki ay faiz artışlarını durdurabileceğini kaydetti. Bu açıklamalar yatırımcıların önümüzdeki ay için faiz artışına dair fiyatlamalarını kısmaya sevk ederek değerli metalin destek bulmasını sağladı.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

22 Mayıs son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafınan yakından takip ediliyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne kadar, gram altın kaç lira, çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Gram altın an itibariyle 1389 lira, çeyrek altın 2305 lira, yarım altın 4650 lira, tam altın fiyatı 9245 lira, Ata altın fiyatı 9466 lira, gremse altın 22,903 lira, Atabeşli altın fiyatı ise 47,001 liradan işlem görüyor.

Altını bilen adam İslam Memiş altındaki tuzağı açıkladı: Bu 6 gün içinde sakın bunu yapmayın! Çok pişman olursunuz

Altın fiyatları çakılıyor! Gram altın, çeyrek altın resmen eridi! 22 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları