Yeni Projeler

Altın Orman geliyor! Yeni proje!

19 senelik Kalamış Yapı imzasıyla inşa edilecek olan Altın Orman Projesi, 36 dönümlük arazide yükseliyor. Altın Orman projesi, 1 milyar 400 bin Türk Lirası yatırımla Uçan Yol’un hemen yanında konumlanıyor.  Altın Orman Projesi’nde; Türk mutfağının en gözde lezzetlerinin yer aldığı restoranlar, temiz havasıyla büyüleyen açık alanı, en taze ürünlere erişebileceğiniz market ve yarı olimpik havuzu yer alıyor

Güvenliğin ve konforun ön planda olduğu Altın Orman projesi, yeşil ile mavinin dans ettiği İzmir’in en güzel manzarasında yükseliyor. Altın Orman Projesi’nde; Türk mutfağının en gözde lezzetlerinin yer aldığı restoranlar, temiz havasıyla büyüleyen açık alanı, en taze ürünlere erişebileceğiniz market ve yarı olimpik havuzu yer alıyor. 

Yüzde 30'u satıldı

Projenin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere 1215 konuttan meydana geldiğini dile getiren Kalamış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sevencan, projeyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sevencan, "Proje, İzmir’in ulaşımı açısından en avantajlı konumunda yer alıyor. 38 dönümlük bir arazi üzerine konumlandırdık. Bunun 12 bin metrekarelik alanında konutlar bulunuyor. 26 bin metrekarelik alanda peyzaj alanı olarak belirledik. Projeyi planlarken burada yaşayanların konforunu sağlamak öncelikli hedefimiz oldu. Bu yüzden yeşil ve açık alan konut alanından çok daha fazla. Konutların yüzde 80’i deniz görecek şekilde 3 bloktan oluşuyor. Projenin şu anda yüzde 30’u satıldı. Ocak 2024’te projemizi tamamlayarak sahiplerine anahtarları teslim edeceğiz" diye konuştu. 

http://altinorman.com.tr/