Kent Haberleri

Altın raydan çıktı! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Elinde altını olanlar şimdiden hazırlanın! Gözler cuma gününe çevrildi

Altın fiyatları bugün raydan çıktı. Altının ons fiyatı 2025 dolara kadar yükseldi. Bu rakam 2022 mart ayından sonra ilk kez görüldü. Altın fiyatları yükselemye devam edecek mi? Gözler cuma gününe çevrildi. Özellikle altın fiyatları üzerinde büyük etkiye sahip olacak

Piyasalar cuma günü açıklanacak tarım dışı istihdam verilerien odaklandı. Özellikle altın fiyatları üzerinde büyük etkiye sahip olacak. ABD'de açıklanan verilerin hemen ardından altın fiyatları yüzde 1'in üzerinde yükselerek 2 bin doları geçti. Gram altın ise ons altından aldığı rüzgar ile 1250 liraya kadar çıktı. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? 

Altın raydan çıktı! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Elinde altını olanlar şimdiden hazırlanın! Gözler cuma gününe çevrildi...

 

ALTIN RAYDAN ÇIKTI!

Küresel ekonomik belirsizlikler ve enflasyon endişeleri yatırımcıların güvenli liman arayışı, yani altın fiyatlarını yükseltiyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde de bu trendin etkisiyle altın fiyatları son dönemlerde arttı.

Özellikle son günlerde açıklanan ekonomik verilerin beklentilerin altında kalması ve ülkede yaşanan bankacılık krizi yatırımcıları altına yöneltti.  Altının ons fiyatı Mart ayında 2.000 doların üzerine çıkmış ve bu seviyelerde dalgalanıyor. Ons altın bugün 2025 dolara kadar yükseldi. ABD'de cuma günü açıklanacak tarım dışı istihdam verisi ise altın fiyatları açısından kritik öneme sahip.

BU RAKAMLAR İLK KEZ GÖRÜLDÜ!

Ons altının 2 bin doları gördüğü Mart ayından bu yana, küresel ekonomideki görünüm ve enflasyon endişeleriyle volatil seyreden altın, ABD'deki fabrika siparişleri verisinin tahminlerden fazla düşmesinin ardından yükselişe geçti. Bu yükselişin etkisiyle gram altın tarihi rekorunu yenileyerek 1250 lira oldu. ABD'de cuma günü açıklanacak tarım dışı istihdam verisi de piyasaların radarında olacak. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları  yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı an itibariyle 2028 dolardan işlem görüyor. Gram altın şu dakikalarda 1286 TL, çeyrek altın fiyatı 2102 TL,  yarım altın fiyatı 4027 TL, tam altın fiyatı 8377 TL'den satılıyor. 

Gram altın için 'Bu rakamlar normal, alışın' diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Güvenli liman gömleğini giyen altın son bir yılın zirvesinde!