Kent Haberleri

Altın raydan çıktı! Her an her şey olabilir! Hazır olun! İslam Memiş'ten hiç duyulmamış açıklama geldi

Alın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, enflasyon görünümü raporunun açıklanmasının ardından, altın için bu zamana kadar hiç duyulmamış açıklamalarda bulunarak altının çıkmaza girdiğini söyledi. Her an her şey olabileceğini söylerken yatırımcıları her duruma karşılık hazırlıklı olmalarını istedi. Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor

Altın fiyatları, bu hafta dalgalı seyir izledi. Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altn ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın için her an herşeye hazır olun uyarısı yaptı.

ALTIN RAYDAN ÇIKTI...

Altın raydan çıktı ve her an herşey olabilir. İşlam Memiş, ''Bu hafta merkez bankalarının başkanları ile yöneticileri gelecekle ilgili korkunç gerçekleri açıkladı.

Avrupa Merkez Bankası, resesyonu dikkate alarak yine agresif faiz artırımına gitti. Banka, Ekim ayı toplantısında 75 baz puanda faiz artırımı yaptığın duyurdu.

Bunun sebebi enflasyon olsa da işe yaramayan bir süreç olduğu herkesçe görülüyor. Kararın ardından konuşma yapan AMB Başkanı Christine Lagarde, "Faiz oranlarını daha çok artırmayı ve orta vadede enflasyon hedefi yakalamak istediklerini, 2022 yılının kalanında ekonominin büyük oranda yavaşlayacağını" belirtti. Yani, 2022'nin son aylarıyla ilgili bir umudumuz yok.

FED, kuyruğu istediği kadar dik tutsun önümüzdeki birkaç ay onlar için de sorun. Dolar endeksinin, 113,35'ten 109,37'ye gerilemesi, Comex'ten çıkışın hız kazanması, fiziki altın ile gümüş talebindeki artış, yatırımcının artık sorunları satın almaya başlayacağına işaret.

FED Başkanı Jerome Powell, bütün toplantılarda gelecekle ilgili belirsizliği vurguluyor. Enflasyonun kalıcılığını itiraf etmeleri ise büyük bir başarıdır.

HER AN HERŞEY OLABİLİR

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, geçtiğimiz gün "Enflasyon noktasında kendimizi çok başarılı sayamayız, enflasyonun olduğu yerde sorun vardır" ifadelerini kullandı.

 Küresel finansal piyasada tıkanıklık olması, sürecin sancılı olması çok normal. Normal olmayan gerçeklerin bu zamana kadar söylenmemesidir. Bundan sonra piyasanın gerçeklerine ve fiyatlara hazır olmamız gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Altın kritik eşikte! Elinde 1 gram altını bile olan acilen baksın! Her an fırlayabilir! 29 Ekim 2022 altın fiyatları

İslam Memiş: Piyasayı bitirdiler! Öngörüsü yer yerinden oynatacak! İşte detaylar!

Ne altın ne dolar! İslam Memiş taktik değiştirdi, dinlemeyen bin pişman