Kent Haberleri

Altın sırtını Fed'e dayadı! Gümbür gümbür geliyor! Beklenen rakam şimdi geldi, hiç zaman kaybetmeden hemen bakın

Altın fiyatları, Fed Başkan yardımcısı Brainard'ın söylemleri sonrasında yükselişini hızlandırdı. İşte beklenen an geldi ve altın sırtını Fed'e dayadı gümbür gümbür geliyor. Son dakika altın fiyatları. Ons tarafından yükselişini artıran altın fiyatlarında sonunda beklene rakam gerçekleşti, altın gümbür gümbür geliyor

Altın fiyatlarındaki yükseliş Fed Başkan yardımcısı Brainard'ın söylemlerinden sonra hız kazandı. Ons tarafından yükselişini artıran altın fiyatlarında sonunda beklene rakam gerçekleşti, altın gümbür gümbür geliyor.

Fed'in agresif faiz artışları ve beklentileri sornasında Kasım ayında 1616 dolara seviyesine kadar düşen ons altın yönünü yukarıu çevirdi. Ons altın tarafından da destek bulan gram altın sonunda rekor kırdı.

ALTINDA BEKLENEN RAKAM ŞİMDİ GELDİ

Altın fiyatları son haftalarda hızla yükselişine devam ediyordu. Altındaki beklenen asıl yükseliş ise şimdi geldi. Gram altın şu dakikalarda 1073 lira seviyesinde işlem görüyor. 1070 direncini kıran gram altın yükselmeye devam ediyor.

ALTIN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Ons altın Kasım ayı balından beri agresif bir hal alan Fed ile birlikte değer kaybederken ABD enflasyon rakamlarının düşek gelmesi ile yükselişe geçti ve 1680 direncini kırarak yukarı yönlü gümbür gümbür ilerlemeye devam ediyor. Ons altın şu dakikalarda 1778 dolardan işlem görüyor.

 

GRAM ALTIN REKOR KIRDI

Gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesine şimdi ulaşarak rekor kırdı. Gram altın şu dakikalarda  1075 liradan işlem  görüyor.  

 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.  Ons altın bugün 1778 dolara kadar yükseldi. Gram altın fiyatı 1076 lira, çeyrek altın fiyatı 1757 lira, yatım altın fiyatı 3515 lira, tam altın fiyatı 7006 lira, Ata altın fiyatı 7189 liradan işlem görüyor. 

Gram altın tam bu kadar olacak diyen Altın Kahini İslam Memiş tarihi açıkladı! Elinde altını olan koşsun baksın

Gram altının geleceği rakamlar tek tek açıklandı! Altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen bu rakama göz atın!

Altın fiyatlarında fırtına değil resmen tsunami başladı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Güncel altın fiyatları