Altın & Dolar

Altın tozu dumana kattı! Gram altın rekor kırdı! İşte gram altında yeni rekor seviye!

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları yükselişe geçerek gram altın rekor kırdı. Altın fiyatları tozu dumana kattı. İşte gram altında yeni rekor seviye...   Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? İşte gram altında yeni rekor seviye

Altın fiyatları bugün rekor seviyelere yükselerek tozu dumana kattı.  Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? İşte gram altında yeni rekor seviye...

GRAM ALTIN REKOR KIRDI!

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Özellikle yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Seçim sonrasında altın ve döviz fiyatlarında yeni rekorlar görüldü. Dolar 21 TL euro 23 TL seviyelerine ulaşırken gram altın rekor kırdı.  Ekonomideki belirsiz ortam altına olan talebi artırırkn altın fiyatlarında yükseliş kaydedildi. 

 

Gram altında bugün yeni rekor göründü. Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Ons altın  1959 dolar olurken gram altın fiyatı 1392 lira oldu. Çeyrek altın 2282 lira, yarım altın 4564 lira, tam altın fiyatı 9154 lira, Ata altın fiyatı 9322 lira, Atabeşli altın fiyatı ise 47,250 liradan işlem görüyor.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Son zamanlarda rekordan rekora koşan gram altın için yatırımcılar yükselmeye devam edecek mi, etmeyecek mi sorusunu merak ediyor. Altın fiyatları ne kadar olacak? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Konu ile ilgili uzamnlardan açıklamalar geldi. Uzmanlara göre altın fiyatları yükselmeye devam edecek. Özellikle Haziran ayından sonra asıl yükselişlerin olacağını belirten uzmanlar yatırımcıları uyardı.

Yatırım yapacaklar bir kez daha düşünsün! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Şimdiden hazır olun, geliyor...

Altın yıktı geçti, dolar dur durak bilmiyor! Uzman isim olacakları peş peşe açıkladı! Eğer böyle giderse...

Doların 90 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar elinizi çabuk tutun! Dolar tam bu kadar olacak