Altın & Gümüş

Altın uçuşa geçiyor! İslam Memiş gram altının 2 bin TL olacağı tarihi resmen açıkladı!

Altın piyasası büyük bir merakla takip ediliyor. Uzmanlar bu doğrultuda yatırım yapacakları uyardı. İşte detaylar!Özellikle altının ons fiyatı çok sıkı takip ediliyor

Altının fiyatı son zamanlarda uçuşa geçti. Özellikle altının ons fiyatı çok sıkı takip ediliyor. Yorumları ile dikkat çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında yeni rekoru piyasayı yakından takip edenler açıkladı.

İşte altın fiyatlarına dair altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’in yaptığı açıklamalar…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “Yılın ilk çeyreğinde 1280’li rakamlar, 1350’li rakamlar, yıllık baza bakıldığı zaman ise 1450’li rakamlar sürpriz olmayacaktır” ifadelerini geçtiğimiz günlerde kullanmıştı. Uzman isim yaptığı açıklamasında bu tahminine dair yeni bilgiler verdi.

VARLIĞI OLANLAR BU DURUMU MUHAFAZA ETSİN!

İslam Memiş yaptığı açıklamasında sadece gram altının değil diğer tüm değerli varlıklarda artış yaşanabileceğini belirtti. Gram altının rekor kırabileceği tarihi bile söyleyen ünlü ekonomist İslam Memiş, elinde yatırımı olan, altını olanların mutlaka elden çıkarmaması gerektiğine değindi.

GRAM ALTIN 2 BİN TL’Yİ BULACAK!

Özellikle altın fiyatlarında yaşanacak olan yükselişin bölüm bölüm olacak şekilde artacağını söyleyen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının öncelikle 1.450 TL seviyelerine kadar yükselebileceğini belirtmişti. Uzman isim, açıklamasında yıl sonuna kadar gram altının 2 bin TL’yi görebileceğini belirtti. Seçime kadar altın fiyatlarının bu noktada kalabileceğini belirten altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, varlığı olanların mutlaka varlıklarını koruması gerektiğini belirtti.

PİYASALARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ KRİTİK ABD ENFLASYONU BELLİ OLDU!

Para ve emtia piyasalarında yatırımcıların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları açıklandı. Buna göre ABD'de tüketici fiyatları altıncı ayda da yıllık baza bakıldığı zaman gerilediği ve 2021 yılı Ekim ayından bu zamana kadarki en düşük seviyesine gerilemiş oldu.

ABD’de aralık ayında yıllık enflasyon yüzde 6.5 seviyesine düşerken, aylık enflasyon ise yüzde 0.1 oranında düşüş eğilimi gösterdi. ABD’de enflasyonun yavaşlama göstermesi para ve emtia piyasalarında risk iştahını bir hayli artırdı.

Ev hanımlarına öğrencileri oturduğunuz yerden harçlık alın! Bu ödemeyi almayan bin pişman olacak! İşte detaylar!

İşe bu tarihten sonra girdiyseniz çok şanslısınız! İki maaşın sahibi olun! İşte detaylar!