Altın & Gümüş

Altın ve dolar yarın bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Piyasalar yarın gerçekleşecek olan FED toplantısına kilitlendi. Analistler dolar ve altın için peş peşe açıklamalar yaptı. Altın ve dolar yarın bu kadar olacak! Koşun hemen bakın! İşte altın ve doların yarın göreceği rakam...Yarın dolar ve altında büyük değişimler yaşanacak

Piyasalar yarın gerçekleşecek olan FED toplantısına kilitlendi. Yarın dolar ve altında büyük değişimler yaşanacak. Analistler dolar ve altın için peş peşe açıklamalar yaptı. Analistler dolar ve altının yarın geleceği rakamı paylaştı.

Altın ve dolarda bir sonraki seviye en çok araştırılan konular arasında yerini almayaı başardı. Vatandaşlar, dolar ve altın bozdurmak konusunda oldukça endişeli. FED'in toplantısına 24 saaten az kaldı ve analistler son tahminlerini açıklamaya başladı. İşte dolar ve altının yarın göreceği seviye...

 

DOLAR VE ALTIN YARIN BU KADAR OLACAK!

Amerikan Merkez Bankası FED, yarın faiz kararını açıklayacak. Analistler, FED'in 75 baz puanlık faiz artışına gideceği düşünüyor. FED başka bir sürpriz yapma ihtimalinin çok düşük olduğunu belirten Analistler, bu durumun dolar ve altının kaderini baştan yazacağını bildirdi. 

Analistler, bu öngörünün gerçekleşmesi durumunda Altının ONS'u bin 660 doların altını göreceğini söyledi. Analistler göre; Dolar ise faiz artışı ile beraber daha çok yatırımcı çekecek ve bu şekilde yükselişe geçecek. Dolar yarından itibaren 19 seviyesini test edecek. Analistler, bu durumun bir sürpriz olmadığını söyledi.

DOLARDA SON DURUM NE?

FED'in faiz kararı öncesi dolarda son durum en çok araştırılan konulardan birisi olmayı başardı. Günü yükselişle açan dolarda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. An itibari ile Dolar/TL alış fiyatı 18 lira 39 kuruş olurken, satış fiyatı 18 lira 45 kuruştan işlem görüyor.

ALTINDA SON DURUM NE?

Düşüşlerin ardından herkes altın fiyatlarını merak ediyor. An itibari ile gram altının alış fiyatı 994 lira olurken satış fiyatı bin 8 lira 62 kuruş olarak kaydedildi.

EURO KAÇ TL? SON DAKİKA 20 EYLÜL 2022 EURO KURU...

Euro kuru bugün sabah saatlerinde alış fiyatı 18 lira 45 kuruş, satış fiyatı ise 18 lira 54 kuruş seviyesinde işlem görüyor. An itibari ile Euro alış fiyatı 18 lira 29 kuruş, satış fiyatı 18 lira 39 kuruştan işlem görüyor. Şu dakikalarda Euro/Dolar paritesi 0,9970 seviyelerinde işlem görüyor.

Bitcoin gergin ip üzerinde yürüyor!
Moskova'dan flaş hamle! İngiliz sterlini ile işlem yapılamayacak!
Doların 3 ay sonra göreceği rakam! Analistler açıkladı: Fırtına çok yakın!