Kent Haberleri

Altın ve dolarda 48 saat sonra büyük deprem olacak! Hatice Kolçak net rakamı açıkladı! Herkes şimdiden hazır olsun!

Para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın ve dolar yatırımcılarına uyarıda bulunarak 48 saat sonra büyük depremin olacağını açıkladı. Herkes şimdiden hazır olsun! Gram altın ons altından aldığı destekle yukarı yönlü hareket ederken, dolar kurundaki yükseliş de hız kesmeden devam ediyor

Döviz ve altın piyasasındaki hareketlilik devam ediyor. Gram altın ons altından aldığı destekle yukarı yönlü hareket ederken, dolar kurundaki yükseliş de hız kesmeden devam ediyor. Hatice Kolçak elinde altın ve dolar olan yatırımcıları uyararak önümüzdeki 48 saatte büyük depremin olacağını belirterek ralam açıkladı. Herkes şimdiden hazır olsun!

ALTIN VE DOLARDA BÜYÜK DEPREM OLACAK!

Seçimlere sayılı günler kala yatırımcılar altın ve dolar kurunu yakından takip ediyor. Yatırımcılar 10 Mayıs'ta ABD'den gelecek verilere odaklandı. Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak,  yatırımcıları uyardı.

Hatice Kolçak, 10 Mayıs günü Amerikan enflasyon verilerinin açıklanacağını söyledi.  Tüm piyasaların bu karardan etkileneceğini söyleyen Kolçak, ''. Çarşamba günü gelecek enflasyonun geçen ayla beklenenle aynı olduğu görülüyor. Artık düşüş beklenmiyor. Bu beklenen bir durum. Eğer veriler beklentinin üzerinde gelirse piyasalara satış gelir. Ons altın, kriptolar ve borsada bunları görebiliriz.'' dedi.

Cuma günü tarım dışı istihdam verilerinin açıklandığını söyleyen Kolçak, bu durumun piyasaları pozitif etkilediğini söyledi. 

Bu hafta FED başkanlarının konuşacağını ve onlarında etkisinin olacağını belirten Kolçak, Perşembe günü Üfe verilerinin açıklanacağını ve Çin'den ve İngiltere'den de önemli verileri beklendiğini belirtti.

Genel olarak küresel piyasalara enflasyon verisinin damgasını vuracağını açıklayan Kolçak, ''Dolar/TL'de çok önemli bir gelişme beklemiyorum. Ama seçim diğer tura kalırsa orada senaryo değişebilir. Bu hafta enflasyonda düşüş görürse ons altının 2030 dolarların üzerlerine çıktığını görebiliriz" dedi.

DOLAR/TL KURU SON DAKİKA!

Son dakika dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Yatırımcılar seçim öncesinde dolar/TL kurunu merakla araştırıyor. Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü, dolar ne kadar oldu? soruları merak ediliyor. Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı liradan alınıp, liradan satılıyor.  

Altın almalı mıyım, beklemeliyim? İslam Memiş o rakamı işaret ederek uyardı! Bunu yapmayan bin pişman olacak

Dolar tam bu kadar olacak! Kimsenin bilmediği bu rakam ilk kez açıklandı! Seçim sonrasında kıyamet kopacak! Hemen bakın