30 / 09 / 2024

Altın ve dolardan daha fazla kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Yatırımcılara büyük kazanç sağlayacak!

Altın ve dolardan daha fazla kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Yatırımcılara büyük kazanç sağlayacak!

Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcılara yönelik yaptığı açıklamada gümüşün, altın ve dolara kıyasla daha fazla kazandıracağını açıkladı. 




Hatice Kolçak, endüstriyel talebin etkisi ile gümüşün uzun vadede kazanç sağlamaya devam ettiğini ve yatırımcıların bu fırsatı kaçırmaması gerektiğinin altını çizdi.

YATIRIMCILARA BÜYÜK KAZANÇ SAĞLIYOR

Gümüşün Getiri Potansiyeli Yüksek olduğunu söyleyen Kolçak, gümüşün diğer yatırım araçlarına göre daha avantajlı olabileceğini ifade etti.

Kolçak: "Gümüş, şu an yatırımcılar için büyük kazanç fırsatları sunuyor. Yatırım portföylerinde mutlaka yer almalı" dedi. 

Piyasadaki belirsizlikler karşısında güvenli liman arayan yatırımcılar için gümüşün güçlü bir alternatif olduğunu vurguladı.

 Altın ve dolardan daha fazla kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Yatırımcılara büyük kazanç sağlayacak!

DAHA FAZLA KAZANDIRACAK

Hatice Kolçak, gümüşün yalnızca bir yatırım aracı olmadığını, aynı zamanda sanayi sektöründe yaygın kullanımı sayesinde sürekli bir talep gördüğünü dile getirdi.

Kolçak, "Gümüş, endüstriyel alanda büyük bir ihtiyaç. Bu talep de değerinin artmasına yol açıyor ve yatırımcılar için uzun vadede daha fazla kazanç sağlayacak" dedi.

Kolçak, Endüstriyel talep, gümüşün cazibesini artırarak yatırımcılara önemli fırsatlar sunmaya devam edeceğini aktardı. 

GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? 1 GRAM GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI KAÇ LİRA? 30 EYLÜL 2024 GÜMÜŞ FİYATLARI

30 Eylül 2024 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarının zirve yaptığı şu günlerde gümüş fiyatları da artarak devam ediyor.

Yatırımcılar  ''gümüş bugün ne kadar? 1 gram gümüş fiyatı kaç lira? Gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu?'' soruları merak ediliyor.

Gümüşün ons fiyatı 31,33 dolardan işlem görüyor. Gümüş gram alış fiyatı 33,32 lira, satış fiyatı 34,99 liradan işlem görüyor.

30 Eylül Pazartesi gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları 

'Ev almak için altın bozdurmam gerek, doğru zaman mı?' sorusuna İslam Memiş'ten net cevap geldi! 

İslam Memiş gram altının 4 bin 500 TL olacağı tarihi açıkladı! Elinde altın bulunduranlara 'Sahip çıkın' tavsiyesi! 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön