Kent Haberleri

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak... Seçim öncesinde altın ve dolar piyasasında hareketli anlar yaşanıyor

Altın ve dolar fiyatları için kritik günler başladı. Seçim öncesinde altın ve dolar piyasasında hareketli anlar yaşanıyor.  Analist  Tunç Şatıroğlu  fiyatlar ne olursa olsun elinizdekileri bozdurmayın diyerek uyardıda bulunarak o günü işaret etti. 

ELİNİZDEKİ ALTIN VE DOLARLARI SAKIN BOZDRUMAYIN!

Tunç Şatıroğlu altın ve dolar için aradaki makası işaret ederek sakın bozdurmayın dedi. Bu süreçte altın ve dolar bozdurmanın doğu olmadığının altını çizen Şatıroğlu adeta yatırımlarınızın kül olacağını belirtti.

O TARİHE DİKKAT!

Altın ve dolarda özellijkle bu haftaya çok dikkat edin diyen Analist Tun. Şatıroğlu: 'Bu hafta fiyatlar ne olursa olsun altınınızı veya dövizinizi mecbur kalmadıkça bozmayın, bekleyin. Dolar bozup altın almak, altın bozup euro almak gibi işlere kalkışmayın. Alış ve satış arasındaki marj sermayenizi yer bitirir." dedi.

DOLARDA ARTIŞ BEKLENİYOR!

Analist Tunç Şatıroğlu, bu hafta ne olursa olsun altın ve dolarınızı sakın bozmayın diye üstüne basa basa açıkladı. Alış ve satış arasındaki marjın sermeyenizi yiyip bitreceğini söyleyen Şatıroğlu altın ve dolarda yükselişlerin devam edeceğini belirtti.

ALTIN VE DOLARDA SON DURUM!

Altın ve döviz piyasası yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ve döviz fiyatları bugün güne yukarı yönlü başladı. Ons altın bugün 2026 dolar olurken gram altın serbest piyasada 1400 TL'den işlem görüyor. Dolar/TL kuru ise 20,46 liradan alınıp, 20,47 liradan satılıyor.

Türkiye'nin altın ithalatı nisanda son bir yılın en düşük seviyesinde!

Altın esip gürledi! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın! 9 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları