Altın & Gümüş

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi! 

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları için ''yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi!  Gümüş fiyatları ABD enfşasyon rakamlarından sonra rekor yükselişe geçerken son günlerde değer kaybetti

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları ABD enfşasyon rakamlarından sonra rekor yükselişe geçerken son günlerde değer kaybetti. Yatırımcılar ise gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları için yatırımcılara uyarıda bulunarak değerlendirme yaptı ardından  gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi! 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi. İslam Memiş, sene sonunda gümüş fiyatlarının yükselişe gececeğini belirterek: ''Gram gümüş: 12,47 lira seviyesinden kapanış yapan gümüşün gram fiyatı, 13,05 devamında 13,60 liraya kadar yükselişini sürdürebilir.'' dedi.

 

Öte yandan gümüş fiyatlarında düşüşler olduğu zaman yatırımcıların sabırlı olmalarını söyleyerek, ''Gümüşün ons ve gram fiyatı altına kıyasla pozitif ayrışmaya devam ediyor. 21 dolar altını alım fırsatı olarak değerlendiriyorum onsta. Gümüş gram fiyatı 13 lira seviyesi üzerinde. Bankalarda kaça satıyorlar bilmiyorum ama mutlaka daha ucuz fiyatlama karşınızda olabilir ama fiziki tarafta 13 lira altında bir gümüş yok...'' diyerek yatırımcıları uyardı.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLDU? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 29 KASIM 2022 GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATLARI

29 Kasım 2022 son dakika gümüş fiyatları merak ediliyor. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüş alış fiyatı 12,62 lira, satış fiyatı 13,088 lira ons gümüş fiyatı 21,20 dolardan işlem görüyor.  

Dün, gümüşün ons fiyatı şu dakikalarda 21,38 dolar iken gümüş alış fiyatı 12,55 lira, satış fiyatı ise 13,05 liradan işlem gördü. 

Gümüş fiyatlarındaki son durumu görenler gözlerine inanamadı! İşte 27 Kasım 2022 gümüş fiyatları! Hemen bakın!

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen bakın!