Altın & Gümüş

Altın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor

JP Morgan Chase CEO’su Jamie Dimon, altın alacak vatandaşlara zemzem suyu etkisi yaratacak bir tavsiyede bulundu. Dimon, altında önümüzdeki günlerde fırtına değil kasırga yaşanacağını söyleyerek herkesin pozisyon alması gerektiğini söyledi. İşte bu nedenle altın, çok sık yatırım yapılan alanların başında geliyor

Cebinde bir miktar parası olan vatandaşlar, bu paranın da kayıp gitmemesi için yoğun çaba gösteriyor. İşte bu nedenle altın, çok sık yatırım yapılan alanların başında geliyor. Fakat altında son günlerde yaşanan hareketli günlerin devam etmesi bekleniyor. 

YATIRIMCILARI ENDİŞELENDİRECEK AÇIKLAMA 

Mynet'te yer alan habere göre altın fiyatları için değerlendirmede bulunan JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon’dan yatırımcıları endişelendirecek bir açıklama geldi. New York’taki bir finans konferansında kalabalığa, yaklaşan ekonomik ‘kasırga’ hakkında bilgi veren JPMorgan Chase CEO şunları söyledi:
 

"HAVA GÜNEŞLİ AMA TERSE DÖNECEK"

 "Biliyorsun, fırtına bulutları var dedim, ama değiştireceğim, bu bir kasırga. Kendinizi hazırlasanız iyi olur. JPMorgan kendini hazırlıyor ve bilançomuz konusunda çok tutucu olacağız. Ve şu anda ekonomik durumlar ‘iyi’ görünse de, ‘küçük’ bir kasırga mı yoksa ‘Sandy süper kasırgası‘ mı olacağı hala belirsiz. Şu anda hava biraz güneşli, işler iyi gidiyor, herkes Fed’in bunu halledebileceğini düşünüyor. O kasırga tam orada, yolun aşağısında, bize doğru geliyor.”