Kent Haberleri

Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

14 Mayıs seçimi öncesinde Kapalıçarşı'da gram altın 1.500 TL oldu. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişin devamını beklerken altın fiyatları düştü. Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın! Kapalıçarşı'da gram altının fiyatı 1

Altın fiyatların 14 Mayıs seçimi öncesinde rekora bir adım daha yaklaştı. Kapalıçarşı'da gram altının fiyatı 1.500 TL oldu. Seçim sonrasında altın fiyatlarında yükselişin devam edeceğini bekleyen yatırımcılar düşüş karşısında hayal kırıklığına uğradı. Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Dinamik Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Ceyhun Yavaş altın fiyatlarının neden düştüğünü açıkladı.

Ceyhun Yavaş'a göre; ABD gündemindeki konuların etkileriyle dolar cinsi varlıklarda görülen değer kazanımlarına yol açması içeride ise dolar kuruna yönelik yükseliş beklentileri altın fiyatlarını baskıladı. 

Dolardaki ılımlı yükselişin seçimlere kadar devam edeceğini ve seçimler sonrasında da uygulanacak para politikasına bağlı olarak adil bir değere ulaşacağı bekleniyor.

Geçtiğimiz ay yapılan Fed toplantısında Powell’ın faiz artırım etkilerinin piyasalara geç yansıyacağını ve veri bazlı hareket edeceklerini belirtmişti.

Önümüzdeki toplantıda da veri bazlı olarak politika faizinde bir değişikliğe gitmeyeceği görüşü hakim fakat jeopolitik veya bankacılık üzerindeki risklerin artması halinde ani bir faiz indirimi ihtimali de göz önünde bulunduruluyor. 

20 Mayıs Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları kaç TL? 20 MAYIS CUMARTESİ SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI...

ALTIN FİYATLARI 20 MAYIS 2023 SON DAKİKA!

20 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Hafta sonunun ilk gününde küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bu kapsamda ''altın fiyatları bugün ne kadar, 20 Mayıs altın fiyatları kaç lira, Gram altın ne kadar oldu?'' soruları arama motorlarında sıklıkla araştırılıyor.

 Altının ons fiyatı bugün 1978 dolardan işlem gmrüyor. Gram altın 1385 lira, çeyrek altın fiyatı ise 2302 lira, yarım altın fiyatı ise 4652 liradan satışa sunuluyor.

Altın gaza bastı! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Elinde gümüşü olan bayram etti!

Merkez Bankası dolar beklentisini resmen açıkladı! Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak