Altın & Dolar

Altın yatırımcıları ters köşe olacak! Finans devi resmen rakam verdi! Bu rakamı görenlerin tansiyonu fırlayacak

Almanya'nın finans devleri arasında yer alan Commerzbank, altın beklentisini düşürdü. Öyle bir rakam açıkladı ki yatırımcılar ters köşe olacak. İşte altının geleceği o seviye... Altın fiyatlarında yükseliş bekleyenler bu açıklamadan sonra ters köşe olacak

Finans devi Commerzbank,yılın ikinci yarısı için altın tahminini değiştirdi. Altın fiyatlarında yükseliş bekleyenler bu açıklamadan sonra ters köşe olacak. Bu rakamı görenlerin tansiyonu fırlayacak...

BU RAKAMI GÖRENLERİN TANSİYONU FIRLAYACAK!

Altın fiyatları son günlerde ani iniş çıkış sergilerken yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak edip araştırıyor. Altın fiyatlarının yükselmesini bekleyen yatırımcılar Commerzbank tarafından gelen açıklama sonrasında ters köşe oldu. Altın fiyatları ne kadar olacak?

 

Commerzbank, 2023 yılının ikinci yarısı için ons altın fiyatı tahminini 50 dolar düşürdü.  Banka, 2023 yılı sonu için fiyat beklentisini 2050 dolar seviyesinden 2000 dolara çekti.

Ons gümüş fiyatı için de beklentilerini aşağı yönlü revize eden Commerzbank, üçüncü ve dördüncü çeyrek sonu için 25 ve 27 dolar olan beklentilerini 24 ve 26 ons seviyesine çekti.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları kaç lira? Gram, çeyrek, yarım, tam ve gremse altın kaç lira? 20 Haziran 2023 altın fiyatları...

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 

Milyonlarca yatırımcı bugün de Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın yatırımcıları ''gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım ve tam altın kaç TL? Ata ve gremse altın ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

 

Ons altın şu dakikalarda 1945 dolardan işelm görüyor. Ons altın bugün yüzde 0,28 değer kaybetti. Gram altın fiyatı 1467 lira, çeyrek altın fiyatı 2398 lira, yarım altın fiyatı 4796 lira, tam altın fiyatı 4795 lira, Ata altın fiyatı 9795 lira, gremse altın 23,827 liradan satışa sunuluyor.

Dolarda dananın kuyruğu yarından sonra kopuyor! Peş peşe açıklandı! Dolar böyle olacak!
20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?