Yatırım Tavsiyeleri

Altın yatırımcısının gözü burada! Uzmanlar uyarıyor!

Yatırım Uzmanları, yeni Reşat altın alacaklar için parlak ve 22 ayar olmasına dikkat edilmesi yönünde uyarıda bulundu. Bunun yanı sıra, yeni Reşat altınlar yatırım aracı olarak kullanılacak. Alırken dikkat edilmesi konusunda uzmanlar uyarıyor. Daha önceleri Osmanlı döneminde kullanılmayan başlayan ve 1909-1918 yılında basılan Reşat altınlar yeniden piyasaya sürülürken, ilk etapta ise 8 bin 300 adet üretildiği bilgisi alındı

Yapılan açıklamada Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, tarafından piyasadaki sahte basımların önüne geçebilmek amacıyla Reşat altın basımına yeniden başladığını duyurmuştu. Daha önceleri Osmanlı döneminde kullanılmayan başlayan ve 1909-1918 yılında basılan Reşat altınlar yeniden piyasaya sürülürken, ilk etapta ise 8 bin 300 adet üretildiği bilgisi alındı.

Basılan Reşat altınların üretiminin 104 yıldır yasak olduğunu belirten Finans Analisti İslam Memiş, “Bu zamana kadar merpen altında üretimi yapılıyordu bu da karışıklığa neden olduğunu belirtti. Şimdi sie Darphane Genel Müdürlüğünün açıklaması ile birlikte bu karışıklık ortadan kalkmış olduğu Ayrıca yastık altında olan Reşat altınları sistem 22 ayar olmadığı için kabul etmediği bilgilerine yer verildi. Bundan sonra  vatandaşlarımız, 22 ayar Reşat altınlarını gönül rahatlığıyla kendi altın hesabına ekleyebilecekler” diyerek ekledi.

iPhone 13 Pro 512 GB artık A101’de satışta. İşte 10 Eylül 2022 fiyat 
Gamerların favorisi Oppo A55'e Carrefoursa'dan indirim! A101'i bırakın Migros'u bırakın! 10 Eylül 2022 fiyat listesi!
Kia Eylül fiyat listesi yayınlandı! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte, Kia Sorento’nun 10 Eylül 2022 fiyat listesi…