Kent Haberleri

Altın yeni sahneye bomba gibi girerken asıl şampiyon belli oldu! Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın

Altın, yeni yıla bomba gibi girerken, 2023 yılının asıl şampiyonu belli oldu. Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın! Altın 2023 yılına bomba gibi girereken tüm gözler altına çevrildi

Altın fiyatlarında son durum yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın 2023 yılına bomba gibi girereken tüm gözler altına çevrildi. Yatırımcıların çoğu güvenli liman olan altına yatırım yaparken,  yatırımcıları asıl kazanacağı yatırım aracı belli oldu. Yatırımcılar altına  odaklanmışken, ters hamle başka bir yatırım aracından geldi. 

Altın yeni sahneye bomba gibi girerken asıl şampiyon belli oldu! Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın

ASIL ŞAMPİYON BELLİ OLDU!

Milyonların gözü altın fiyatlaırna çevrilirken asıl şampiyonun gümüş olacağı açıklandı. Gümüş ile ilgili 2023 öngörüleri gelmeye devam ediyor. Analsitlere göre 2023 senesinde gümüşün daha güçlü olması bekleniyor. 

 

Bazı analistlere göre de, bu sene gümüşün altından daha fazla satılması bekleniyor. Gümüş fiyatlarının tekrar yükselişe geçmesi beklenirken,  gümüşün ons fiyatının 23,80 dolar iken 28-30 dolara yükselmesi bekleniyor. 

Gümüş fiyatlarının hızla yükseleceğini belirten analistler, elinde gümüş olan yatırımcıların dikkatli olmaları konusunda da uyardı. 

ALTIN VE GÜMÜŞ FİYATLARI SON DAKİKA!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın ve gümüş, yakından takip ediliyor. Altın ve gümüş fiyatları güne yükselişle başlarken güncel altın ve gümüş fiyatları araştırılıyor. Yatırımcılar güncel altın ve gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

 

Milyonlarca kişi altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Gümüş fiyatı ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? Gümüşün gram altış satış fiyatı ne kadar? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Bugün ons altın 1823 dolardan işlem görürken gram altın 1120 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda gümüşün ons fiyatı 23,98 dolar iken, gümüşün gram alış fiyatı 14,38 lira, satış fiyatı ise 14,89 lira seviyesinden işlem görüyor.

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Net yanıt az evvel geldi! 1 gram altını bile olanlar çabuk koşun bakın!

Altın esip gürledi! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Bu rakamlar şok edecek! 2 Ocak 2023 altın fiyatları