Altın & Dolar

Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gram altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı! Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Yıl başından bu yana yatırımcısına en çok kazanç saplayan altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

GRAM ALTIN REKOR KIRDI!

Dünyada altın fiyatları yatay seyrederken gram altın fiyatı 1,600 lira seviyesini aşarak rekor kırdı. Uluslararası piyasalarda ons altın fiyatı 1915 dolar civarında alıcı buluyor. Gram altın 1.600 TL seviyesi ile tarihi rekorunu kırarken,  yılın ilk 6 ayında yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım aracı oldu. Uzmanlar altın fiyatlarındaki yükselişin dolar kurundaki artıştan kaynaklı olduğunu belirtti.

ONS ALTINDA BASKI DEVAM EDİYOR!

Altın yatırımcısına yılbaşından bu yana yüzde 46 kazanç sağlarken ons altın üzerindeki baskı devam ediyor. Haftaya 1900 doların üzerinde başlan ons altın güvenli liman olmaya devam ediyor.

Altın, mayıs ayında rekor seviyelere yükselirken, o zamandan beri ABD faiz oranlarının artması beklentisiyle bu kazanımlarının büyük bir kısmından vazgeçti.

Altın başta olmak üzere piyasaların gözü Amerika Merkez Bankası’nın (Fed) temmuz toplantısına çevrildi. Analistlere göre, altının 1900 dolar civarındaki duruşu, Fed’in daha fazla faiz artırıma gideceği endişesinden zora girebilir.

Analistler altının bu haftaay başlangıcı için az hareketli olarak yorumladı. Spot altın yüzde 0.1 düşüşle ons başına 1917 dolara gerilerken; altın vadeli işlemler yüzde 0.2 düşüşle on başına 1925 dolar oldu.

4 Temmuz Salı altın fiyatları ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları kaç lira? Gram altın, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son dakika...

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altı fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün güne  1928 dolardan başladı. Gram altın fiyatı 1628 lira, çeyrek altın 2659 lira, yarım altın 5318 lira, tam altın fiyatı 10,587 lira, Ata altın fiyatı 10,815 liradan işlem görüyor.

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den kritik açıklama geldi!

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun