Kent Haberleri

Altın zirveden ipleri kopardı! Yatırımcıların gözü şimdi bu verilere çevrildi! Elinde altını olan hemen baksın

Altın fiyatları bu hafta yüzde 1,5 üzerinde değer kaybederek zirveden ipleri iyice kopardı. Yatırımcıların gözü şimdi ise bu verilere çevrildi! Elinde altını olan hemen baksın... Bu hafta ile birlikte 5

Altın fiyatları peş peşe düşmeye devam ediyor. Bu hafta ile birlikte 5. haftada da düşüşe geçen altın fiyatları zirveden gittikçe uzaklaştı. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri takip ederken gözler şimdi bu verilere çevrildi! Elinde altını olan hemen baksın...

YATIRIMCILARIN GÖZÜ BU VERİLERE ÇEVRİLDİ!

Bu hafta altın piyasasını etkileyecek kritik gelişmeler yaşanacak. Haftanın ajandasında önemli veriler yer alıyor. 

Altın fiyatları, ons başına 1.815 doların altına geriledi. Beklenenden daha sıcak ABD ekonomik verilerinin Fed'in parasal sıkılaştırmasında daha agresif olacağı endişesiyle ons altın geçen hafta yüzde 1,5 oranında değer kaybetti. 

 

Fed'in enflasyon göstergesi çekirdek Kişisel Tüketim Harcamaları (PCE) fiyatları yüzde 5,4 ile, beklentilerin üzerinde yükseldi.
 
FOMC'nin enflasyona yönelik yukarı yönlü risk korkusu tekrar vurgulandı. Ons altın fiyatı üst üste 5 haftadır geriledi. Altın fiyatları bu gelişmeyle yılbaşından bugüne kadarki en düşük seviyesine geldi.

Altın fiyatları Fed'den gelecek açıklamalar takip edilecek yurt içinde ise bu hafta açıklanacak enflasyon verisi etkili olacak. 

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 28 Şubat altın fiyatları kaç lira? Yarım altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? Son dakika altın fiyatları kaç lira? 28 Şubat 2023 altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları haftanın ikinci işlem günü olan, salı günü de aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor.

 

Yatırımcılar ve altın almak isteyenler ''altın fiyatları ne kadar, gram altın kaç lira, yarım altın ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Bugün ons altın fiyatı an itiabriyle 1808 dolar olurken, gram altın fiyatı 1125, çeyrek altın 1839 lira, yarım altın 3679 lira seviyesinden işlem görüyor.

Gram altın tam 4 ay sonra bu kadar olacak! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak! Altını bilen adam İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları