Kent Haberleri

Altına FED'den deprem darbesi! Selçuk Geçer alım için tarih verdi!  Fiyatları görenlerin gözleri dev gibi büyüdü!

Selçuk Geçer, FED'in kararı sonrası açıklamalarla gündemde. Daha fazla bilgi için haberimize göz atabilirsiniz... Ünlü ekonomist, Fed'in kararlarını açıklayıp yorumladı ve yaklaşan Fed toplantılarına değindi

Faizler ve altınla ilgili yorumlara her zaman ilgi duyan Selçuk Geçer, bu kadar net rakamlar veren ilk kişi oldu. Ünlü ekonomist, Fed'in kararlarını açıklayıp yorumladı ve yaklaşan Fed toplantılarına değindi.

FED 25 PUAN ARTIRACAK

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada, bir sonraki Fed toplantısında faizlerin tekrar 25 baz puan artırılacağına inandığını ve beklentilerinin bu yönde olduğunu söyledi. Dolar ve altın yatırımcılarına da sert uyarıda bulundu. 2023 yılında yatırım yapmak isteyenler için piyasa koşullarındaki dalgalanmaları tahmin etmenin çok zor olduğunu söyleyen Selçuk Geçer, bu konuda da çok güzel önemli verdi.

DOLAR VE ALTIN YATIRIMCILARI DİKKATLİ!

Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarına çok net bir açıklama beklemelerini tavsiye ediyor. Özellikle şubattan sonra ciddi oranlarda faiz artırımları olabileceğini ancak bundan sonraki Fed toplantılarının bu alanda çok önemli olacağını söyledi.

Selçuk Geçer'in de bu yorumlar için dolar ve altın yatırımcısı olması bekleniyordu. YouTube kanalından önemli açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist, önümüzdeki sezon altın ve dolara karşı uyarıda bulunuyor. Fed'i olası bir resesyonla suçlayan ünlü ekonomist, birkaç ay daha beklemenin daha akıllıca olacağını düşünüyor.  

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 5 ŞUBAT PAZAR DOLAR KAÇ TL OLDU? 

5 Şubat 2023 Pazar sabahında dolar yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Uzun süredir sakin bir seyirde hareket eden dolar kuru güne yüzde 0,20 oranında değer artışı ile başladı. Güne yükseliş ile başlayan Dolar/TL, 18,8210 seviyelerinde işlem görüyor. Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasından sonra saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışının yüzde 0,1 üzerinde 18,8210'dan işlem görüyor.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Euro ve sterlin kuru 5 Şubat 2023 Pazar günü yukarı yönlü hareket ediyor. Euro kuru haftanın son gününde düşüşünü hızlandırdı. Güne yüzde 1,04 oranında değer kaybıyla başlayan euronun alış fiyatı 20,2949 TL, satış fiyatı ise 20,3282 TL oldu.  Sabah saatlerinde 1,45 oranında değer kaybeden sterlin 22,6542 TL’den alınıp 22,7007 TL’den satılmaktadır.

9 şehirde okullar tatil edildi! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı? Yarın okullar tatil mi?
Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! PTT'den 1-2-3-4 çocuklu aileye 2.329 TL ödeme!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! Kimliğini gösteren hemen 800 TL parayı kapacak!