Kent Haberleri

Altına ilişkin nokta atışı yorumlarıyla ünlenen ekonomistten tüyler ürperten açıklama! Altını olanlar baksın!

Yatırımcılar 'Altın fiyatları daha da düşecek mi? Altın fiyatları neden düşüyor?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş'ten tüyler ürperten açıklama geldi. Tarih veren İslam Memiş, 'Bunu yapan kazanacak' diyerek altın alacak kişileri uyardı. İşte detaylar...117 liraya kadar geriledi

Hafta başından beri düşüş gösteren gram altın fiyatı 1.117 liraya kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş devam ederken insanlar 'Altın fiyatları neden düşüyor? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorularına yanıt aramaya başladı.

Altın tahminleri ile bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Düşüşlere aldanmayın' diyerek altın alacakları bir kez daha uyardı. Tarih veren İslam Memiş, gram altında beklediği seviyeyi duyurdu.

İSLAM MEMİŞ UYARDI: DÜŞÜŞLERE ALDANMAYIN

Altın analiz ve tahminleriyle insanlar tarafından yakından takip edilen İslam Memiş, gram altında yaşanan düşüşlere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Altın fiyatlarında yaşanan son birkaç haftalık düşüş yatırımcısını korkuturken Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş, 'Düşüşler geçici' diyerek yükseliş beklenen tarihi verdi.

İşte detaylar...

ELİNDE ALTIN OLANLAR YAŞADI

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşleri yorumlayan ve yatırımcılara tavsiyelerde bulunana İslam Memiş, şunları şöyledi:

"Altının gram fiyatı 1115 lira. Fakat serbest piyasalarda 1132, 1137 lira aralığında bir gram altın bulunuyor. Yine en son videolarımızda önceki hafta hatırlar iseniz, gram altın 1198 TL seviyesine kadar yükselince şubat ayının 15'ine kadar 1140 lira seviyesine kadar bir gerilemeden bahsetmiştim. Bu daha aşağıya doğru indi. 1140 liranın altında gram altın TL fiyatı var. Türk Lirası’nda bekleyen, düşüşleri bekleyen, alım fırsatı kollayanlar da bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını açıkça bilmelidir. Bu düşüşler kalıcı olmaz. Gram altında. Ons bazında her ne kadar baskılama devam etse bile hem onstan hem dolardan destek gören gram altın Türk Lirası fiyatı tekrardan orta ve uzun vade için alım fırsatları vermeye devam ediyor.”

'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorusunu cevaplayan İslam Memiş, “Güçlü destek seviyesi. Eğer aşağı düşerse 1810 dolar seviyesi var. Fakat şimdilerde 1830 dolar üzerinde tutunma çabasını sürdürüyor. Elinde dolar bulunanlar orta ve uzun vadede 2023 yılı için 2350 dolar 2500 dolar öngörüm hala geçerliliğini koruyor. Bu fiyatların düşük olduğunu düşünen birisiyim" dedi.

GRAM ALTIN İÇİN REKOR TAHMİN

İslam Memiş, ons Altın fiyatlarının 2300 dolar seviyelerine çıkması ve dolarda da herhangi bir değişiklik olmaması durumunda gram altın fiyatlarının kısa süre içerisinde 1400 TL’nin üstüne çıkacağını söyledi.

Kehanetleri peş peşe tutan ünlü ekonomistten altının yerini tutacak yeni yatırım aracı! Bunu şimdiden alan zengin olacak

Flaş iddia! EYT seneye mi ertelendi? EYT’lilerin hevesi kursağında kaldı! İşte son dakika gelişmeleri!

İhtiyaç sahiplerine peş peşe müjde verildi! Devlet karşılıksız 60 bin TL verecek! Bu parayı mutlaka alın!