Ekonomi

Altına yatırım planlayanlar dikkat, ne tam ne çeyrek, işte yapmanız gereken! Fiyatların uçacağı tarih bile belli

Altına yatırım yapmayı planlayan vatandaşlar, nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Şu sıralar yükseliş trendinde olan gram altının, önümüzdeki 2 aylık süreçte 1 bin 300 TL seviyelerine çıkabileceği düşünülüyor. Fakat düğün sezonunun açılmasıyl birlikte vatandaşlar mecbur olarak altın almak zorunda kalıyor

Türkiye'de yıllardan bu yana vatandaşların yastık altında yatırım amacıyla tuttuğu altına, fiyatların yüksekliği nedeniyle ilgili azaldı. Fakat düğün sezonunun açılmasıyl birlikte vatandaşlar mecbur olarak altın almak zorunda kalıyor.

GRAM YÜKSELİŞ TRENDİNDE

Altının ons fiyatının 1.945,50 doları görmesinin yanı sıra gram altın da tarihinin en parlak günlerini yaşıyor. Şu sıralar gram altın 920 TL seviyelerinden işlem görüyor. Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar da kara kara düşünüyor.

İŞTE GRAM ALTININ FİYATININ YÜKSELECEĞİ TARİH

Her ne kadar eskisi kadar rağbet olmasa da ya aylarına girilmesi ve düğünlerin artması nedeniyle gram altına talep de arttı. Şu sıralar ne tam ne de çeyrek almaya gücü yetmeyen vatandaşlar gram altına yöneliyor. İşte bu nedenle gram altın fiyatlarının 2 aylık süre bazında bin 300 TL civarını görebileceği değerlendiriliyor.

Dolar almam diyen piyasaların ünlü ismi İslam Memiş, yatırımcıları uyardı! 

Merkez Bankası kritik istatistikleri açıkladı! İşte Merkez Bankası'nın toplam rezervleri...

Döviz kurlarını takip edenler Euro bugün kaç lira? sorusunun cevabını merak ediyor!