Altın & Gümüş

Altına yatırım yapacaklara flaş uyarı! Emlak Kulisi yine en doğruyu ilk yazdı

Altına yatırım yapacak vatandaşlara geçtiğimiz günlerde yapılan uyarıların doğruluğu bugün altın fiyatlarının geldiği durumdan sonra resmen kanıtlandı. İşte altın yatırımcılarına yapılan önemli uyarının detaylar... Emlak Kulisi'nin günlerden bu yana yaptığı haberlerde, gram altında 1000 TL seviyesinin yatırım için ideal olduğu ve fiyatlarda artış olacağı ifade ediliyordu

Türkiye'nin ilk ve tek en büyük emlak sitesi Emlak Kulisi, gerek altın gerekse de dolar konusunda okuyucularını en doğru şekilde bilgilendirmeye devam ediyor. Emlak Kulisi'nin günlerden bu yana yaptığı haberlerde, gram altında 1000 TL seviyesinin yatırım için ideal olduğu ve fiyatlarda artış olacağı ifade ediliyordu.
 

BUGÜN ALTIN FİYATLARI ARTTI

Bu haberlerden çok kısa bir süre sonra gram altının fiyatı yeniden 1030 seviyelerine çıktı. Ancak hala altına yatırım yapmayan binlerce vatandaş ortada kaldı. Fakat analistler, bu seviyeden altın alanların kısa vadede karlı çıkamayacaklarını çünkü dalgalanmanın devam edeceğini ifade ediyor. 
 

ALIRSANIZ UZUN ZAMAN BEKLERSİNİZ

Analistler, altın alımının 1000 TL seviyesinden yapılmasını gerektiğini ifade ederek, şu anda altın alanların kar etmek için biraz daha beklemek zorunda kalacağını belirtiyor. Fakat yine de uzun vade yatırımı yapmak isteyenler için altın yatırımı hala geç değil. 
 

Gelin altın fiyatlarındaki son duruma birlikte göz atalım... 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatları 25 Ağustos güncel verilere göre 1.025,35 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları 25 Ağustos günü kaydedilen verilere göre 1.679,96 lira alış ve 1.695,45 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor. 

YARIM ALTIN FİYATI 

ALIŞ: 3.3482,00

SATIŞ: 3.392,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ: 6.697, 00

SATIŞ: 6.791,00

22 AYAR BİLEZİK FİYATI

ALIŞ: 939,32

SATIŞ: 947,97