30 / 04 / 2024

Altınbaş İnşaat Bursa'da yağmursuyu hattı inşa edecek

Altınbaş İnşaat Bursa'da yağmursuyu hattı inşa edecek

BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu  yapılarak ihaleye çıkarılan, çalı, Tahtalı ve Yaylacık bölgesi kanalizasyon ve  yağmursuyu hattı inşaatı ile 3 kalem kanalizasyon ve yağmursuyu baca kapağı ile  yağmursuyu ızgarası ihaleleri sonuçlandı



Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve  Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu  yapılarak ihaleye çıkarılan, çalı, Tahtalı ve Yaylacık bölgesi kanalizasyon ve  yağmursuyu hattı inşaatı ile 3 kalem kanalizasyon ve yağmursuyu baca kapağı ile  yağmursuyu ızgarası ihaleleri sonuçlandı. çalı, Tahtalı ve Yaylacık bölgesi kanalizasyon ve yağmursuyu Hattı  inşaatı için açılan ihaleyi toplam 3 milyon 140 bin 804 lira bedelle, Altınbaş  İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi kazandı. Kazı ve dolgu Yapılarak muhtelif çaplarda 29 bin 700 metre beton,  betonarme ve HDPE esaslı kanalizasyon ve yağmursuyu hat inşaatları için açılan  ihalede işin başlangıç tarihi 12 Ocak 2011, bitiş tarihi ise 10 Ocak 2014 olarak  belirlendi. Açık ihale usulü ile 18 Ekim 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 18  firma teklif verdi. Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu  tekliflerin 15 adedini geçerli saydı.

MALZEME ALIMI İHALESİ-
Öte yandan 3 kalem kanalizasyon ve yağmursuyu baca kapağı ile yağmursuyu  ızgarası alımı için açılan ihale toplam 1 milyon 358 bin lira bedelle  sonuçlandı.

Bitiş tarihi 28 Mayıs 2011 olarak belirlenin işin ihalesini söz konusu  bedelle, 'Bozyası Mühendislik ve Vana Teknolojileri (İlkay Atmaca)' kazandı. Toplam 7 firmanın teklif verdiği ihalede komisyon başkanlığı yaptığı  değerlendirme sonucu bu tekliflerin 5 adedini geçerli saydı. Açık ihale usulü ile 3 Kasım 2010 tarihinde yapılan ihale ile 5 bin adet  kanalizasyon baca kapağı, 2 bin adet yağmursuyu baca kapağı ile 4 bin adet  yağmursuyu ızgarası satın alınacak.
AA


Geri Dön