29 / 04 / 2024

Altınbaşak Doğa fiyat listesi!

Altınbaşak Doğa fiyat listesi!

Firma: İmar İnşaat

Proje: Altınbaşak Doğa

İmar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Altınbaşak Doğa projesinde 63 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Altınbaşak Doğa fiyat listesi....



Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirilen Altınbaşak Doğa projesi 6 bin 695 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Altınbaşak Doğa 63 daireden meydana geliyor. Proje bodrum + zemin+16 katlı tek blok olarak tasarlandı. Dairelerin tamamının 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede daire alanları 190 metrekare. 

Altınbaşak Doğa projesinde daire fiyatları 420 bin TL'den başlıyor. Daire fiyatları 640 bin TL'ye kadar çıkıyor. Projede teslimler 2019 yılının Temmuz- Ağustos ayında yapılacak. 

Akıllı ev sisteminin yer aldığı Pursaklar Altınbaşak Doğa projesine her dairede 2 banyo ve 2 balkon bulunuyor.

Otopark, kapalı devre güvenlik sistemi, otopark, jeneratör gibi imkanların sunulduğu Altınbaşak Doğa projesinde peyzajlı yeşil alan, botanik göl, yürüyüş ve koşu yolu, kamelya, botanik park, çocuklar için açık ve kapalı oyun alanları, bisiklet parkuru, açık alanda fitness, basketbol ve futbol sahası, kapalı fitness salonu, mini sinema salonu, etkinlik alanları, masa tenisi ve playstation oynama odaları, mescit, özel günler için toplantı odası bulunuyor. 

Tel: 0312 393 01 11
Web: http://imarinsaatemlak.com/v2_Altinbasak-Doga.html


projeye sor



Geri Dön