28 / 04 / 2024

Altınbaştan safir yüzüklere çılgın indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaştan safir yüzüklere çılgın indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan safir yüzüklere görülmemiş bir indirim geldi! Peki, Altınbaş'ta safir yüzükler ne kadar? İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi...



Altınbaş'tan müjde üzerine müjde geldi! Altınbaş, safir yüzüklere yüzde 40'a varan indirim uyguladı. İndirimden faydalanmak isteyenler Altınbaş'tan safir yüzük fiyatlarını araştırmaya başladı.

 Altınbaştan safir yüzüklere çılgın indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Safir birçok medeniyette çeşitli anlamları simgeler. Eski Yunanca'da "güzel" anlamına gelen safir, gücün ve kadınlığın simgesidir. Güzelliğin de simgesi olan safir yüzük modeli, aşka dokunuyor ve pırlantalarla harika bir uyum yakalıyor! Safir yüzük, sonsuzluk sevgisini ve ruhun sınırlarını zorlama özgürlüğünü ifade eder.

Peki, Altınbaş'ta safir yüzük fiyatları ne kadar? İşte 13 Ocak 2023 Altınbaş safir yüzük fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön