Kent Haberleri

Altında 3 farklı fiyat görenlerin kafasını karıştırdı! İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Herkes buz kesti

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ederken Kapalıçarşı, banka ve ekranlardaki altın fiyatları görenlerin kafasını karıştırdı. İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Özellikle altın fiyatlarındaki farklılığa dikkat çeken Memiş, Kapalıçarşı ekran ve  Bankalardaki fiyatlarınn  farklı olduğunu belirterek ''Artık böyle bir dünya yok'' diyerek rakamların farklı farklı olduğunu dile getirdi

Altın yorumları ile tanınan İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Özellikle altın fiyatlarındaki farklılığa dikkat çeken Memiş, Kapalıçarşı ekran ve  Bankalardaki fiyatlarınn  farklı olduğunu belirterek ''Artık böyle bir dünya yok'' diyerek rakamların farklı farklı olduğunu dile getirdi. 

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

Altın fiyatları, Ramazan ayının son günü olmaıs ve Ramazan Bayramına giriş yapılması ile bugün piyasalarda yarım gün işlem görecek.  Ons altın bugün 2004 dolar seviyelerinde ekranlarda görülürken gram altın 1243 TL, çeyrek altın 2032 TL, Cumhuriyet altını 9059 TL ve 22 ayar bileziğin fiyatı ise 1310 TL'den işlem görüyor. 

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Altın fiyatlarını yükselten en büyük etken olan fed faiz kararı ile ilgili son dakika gelen açıklamalar altın fiyatlarını düşürdü. Fed Atlanta Başkanı Raphael Bostic ve Fed St. Louis Başkanı James Bullard, şahin açıklamalarda bulundular. 

''ARTIK ÖYLE BİR HAYAT YOK''

Altın fiyatlarındaki hareketli grafik karşısında İslam Memiş yatırımcılara güzel bir hatırlatma yaptı. Memiş : “Vatandaşlarımızın şunlar mutlaka dikkat etmesi gerekiyor ekran fiyatı, banka fiyatı ve Kapalı Çarşı piyasası. 3 tane kur var bu 3 kurda ayrı ayrı fiyatlar var.

Yani ekranda gördükleri fiyata inanarak böyle piyasalarda ucuz dolar ve ucuz altın almayı bıraksınlar, artık böyle bir hayat yok çünkü. Bankadan aldığınız zamanda o gördüğünüz ekrandan alamıyorsunuz.

Alım yaptığınız zaman yine farklı bir fiyat var. 3 farklı fiyat var. Hem altın tarafında hem gümüş tarafında hem de döviz tarafında.” dedi.

Altında geri vites! Bu rakamları görenler adeta beyninden vuruldu! 20 Nisan 2023 altın fiyatları

Dolar 36 TL değil 40 TL değil net bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Acil bakın