Kent Haberleri

Altında adeta büyük deprem! Az önce bir bir açıklandı, gram altını olanların resmen dünyası karardı! Hemen bakın

Altında adeta büyük deprem... Az önce bir bir açıklandı, gram altını olanların resmen dünyası karardı... Hemen bakın...Altının efendisi olarak da bilinen İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla altını olanların da resmen dünyasını kararttı

Peş peşe yaptığı son dakika açıklamalarıyla altını olanların veya altın almak isteyenlerin en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş depreminden sonra yine bomba gibi açıklamalar yaptı. Altının efendisi olarak da bilinen İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla altını olanların da resmen dünyasını kararttı.

Altında adeta büyük deprem... Az önce bir bir açıklandı, gram altını olanların resmen dünyası karardı... Hemen bakın...

ALTINDA ADETA BÜYÜK DEPREM

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında bulunan altın fiyatlarındaki son durum pek çok kişinin de gündeminde bulunuyor. Karar gazetesinde yer alan habere göre, gram altın geçtiğimiz günlerde rekor üstüne kırarken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar için bir önemli uyarı daha yaptı.

AZ ÖNCE TEK TEK AÇIKLANDI, GRAM ALTINI OLANLARIN RESMEN DÜNYASI KARARDI

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası vatandaşlar altın fiyatlarında yaşanan son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Konu ile ilgili önemli bilgiler veren Altının efendisi İslam Memiş, altında düşüşlerin başlayacağını dile getirdi.

Altında adeta büyük deprem... Az önce bir bir açıklandı, gram altını olanların resmen dünyası karardı... Hemen bakın

Altında adeta büyük deprem... Az önce bir bir açıklandı, gram altını olanların resmen dünyası karardı... Hemen bakın

Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklamasında geçtiğimiz haftalarda Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarından sonra bin 959 dolar seviyesine çıkan onsun haftayı bin 865 dolar seviyesinden tamamladığını belirterek, teknik olarak bin 850 dolar, devamında bin 830 dolar öngörüsünün sürdüğünü dile getirdi.

Altın fiyatlarında büyük deprem! Gram altının 5 bin TL olacağı tarih açıklandı, bu tarihi duyanın resmen nutku tutuldu!

Gram altınım var satayım mı diyenler aman dikkat! İslam Memiş tek tek açıkladı, duyanın adeta feleği şaştı! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında adeta tüm ipler koptu! Bu rakamları görenlerin resmen aklı gitti! İşte 12 Şubat 2023 altın fiyatları