Kent Haberleri

''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra düştü. Düşüş karşısında yatırımcılar altın alalım mı? sorusunua yanıt ararken ''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak Ons altın 1950 dolar olurken gram altın 1800 TL'yi geçti

Altın fiyatları Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrasında rekor kırdı. Ons altın 1950 dolar olurken gram altın 1800 TL'yi geçti. Ardından  dşüşe geçen altın için yatırımcılar ''altın fiyatları düşmeye devam edecek mi, altın alalım mı?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ise yatırımcılara çok kritik bir açıklamada bulundu. 

ALTINDA ALIM İŞİNİ ARTIK BİTİRDİK!

''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi. Memiş: ''Altın 1875 dolar seviyesinde. Beklediğimiz seviyeler geldi. Ons altın 1950 dolara kadar yükselmişti. Powell'ın açıklamasından sonra yükselmişti, arkadaşlar dikkat demiştim.

1850-1950 dolar aralığında fiyatlama karşımızda olabilir demiştim. Bu bant aralığında kademeli alabilirsiniz, benim nazarımda 1850 dolar dip seviyesi. ABD'de tarım dışı istihdam verisi açıklandı. Beklentinin oldukça üzerinde açıklandı ve dolar endeksi değer kazanınca altın ve gümüşte de beklediğimiz sert düşüşler gerçekleşti.

Biz orta ve uzun vadeli bir yatırımcı olduğumuz için artık 1850 dolar altına bakmıyoruz, 2000 dolar üzerindeki ataklara bakıyoruz. O yüzden de beklemeye devam ediyoruz. Biz 2023 yılı için altın tarafında alım işimizi bitirdik. Siz nasıl takdir edersiniz, onu bilmiyorum.'' ifadelerine yer verdi.

6 Şubat Pazrtesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? Altın fiyatları kaç TL? 6 Şubat 2023 altın fiyatları...

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI! 6 ŞUBAT 2023 ALTIN FİYATLARI

6 Şubat 2023 Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Bugün altın fiyatları güne aşağı yönlü başladı.  Yatırımcılar ''altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Bugün ons altın 1881 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1173 lira, çeyrek altın 1918 lira, yarım altın 3835 lira, tam altın 7609 liradan satışa sunuluyor.

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar bu kadar olacak

Altın fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler tarumar oldu! Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları