Altın & Dolar

Altında beklenen haber geldi! Altın yükselecek mi? Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi! Panik yok!

Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusuna hızla yanıt arıyor. Paniğe kapılan yatırımcılar için uzmanlardan peş peşe açıklama geldi. Panik yok... Fed faizleri 5,25'te sabit tutarken, altın fiyatlarındaki düşüş dikkat çekti

Fed'in faiz kararı sonrasında yatırımcılar altın fiyatlarını daha yakından takip etmeye başladı. Fed faizleri 5,25'te sabit tutarken, altın fiyatlarındaki düşüş dikkat çekti. Peki altın fiyatları yükselecek mi? Altın ve piyasa uzmanı İslam Memişi ve Şirin Sarı peş peşe açıkladı. Panik yok...

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı, Fed faiz kararı sonrasında düşüşe geçen altın fiyatları için ''“Düşüş marjı hala devam ediyor diyebiliriz. Gram altında da 1400-1450 TL seviyesine kadar düşüş olabilir. Altın geleneksel bir yatırım aracı, kripto ise daha yeni bir yatırım aracı ve hiçbir finansal otorite tarafından desteklenmiyor, riski daha yüksek” ifadelerini kullandı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüşe değinerek, ''Yüksekken satanlar yeniden yerine koymak için fırsat buldular.” dedi.

PANİK YOK...

Memiş gümüş fiyatları ile ilgili yatırımcılara ''panik yok'' diyerek şu ifadeleri kullandı: “Gümüşün ons fiyatında 24-22 dolar seviyesi vardı. Panik yok, 24 dolar ve üzerini görebilirsiniz. Gümüş daha sonra 22,80 dolara kadar gerileyecek.” dedi.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın yatırımcıları haftanın son işlem gününde ''son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü?, Gram altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Altının ons fiyatı 1957 dolar, gram altın 1495 lira, .çeyrek altın 2243 lira, yarım altın fiyatı 4885 lira, tam altın fiyatı 9724 lira, Ata altın fiyatı 9976 lira, Atabeşli altın fiyatı 49,844 lira, gremse altın fiyatı ise 24,285 liradan satışa sunuluyor. Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başlarken gün içinde bir miktar yükselerek haftayı artışla kapattı.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! 16 Haziran Cuma altın fiyatları

Elinde euro olanlara acil uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın! Euro bu seviyeyi görecek!

Dolar 5 gün sonra net bu olacak! Geri sayım başladı! Dolar borcu olanlar bu haberi okumadan hamle yapmayın