Kent Haberleri

Altında bu kez 7 şiddetinde deprem! Gram altın 1 hafta sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı!

Altında bu kez 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Gram altın 1 hafta sonra bu kadar olacak... Bu son dakika rakamını görenin ağzı bir karış açık kaldı...Bu hafta itibarıyla toparlanmaya başlayan altın fiyatlarının nereye gideceği de yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor

Yatırımcıların güvenli limanları arasında bulunan altın fiyatları geçtiğimiz günlerde düşüş göstermişti. Bu hafta itibarıyla toparlanmaya başlayan altın fiyatlarının nereye gideceği de yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Altında bu kez 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Gram altın 1 hafta sonra bu kadar olacak... Bu son dakika rakamını görenin ağzı bir karış açık kaldı...
 

Yatırımcıların radarına giren isimler arasında yer alan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kasım ayı ile ilgili çok önemli bir kaç tahmin yaparak herkesin ağzını bir kez daha açık bıraktı.

Altın yatırımcılarının Altının Efendisi olarak bildiği İslam Memiş, söz konusu düşüşlerden sonra yeniden yükselmeye başlayan altının 1 hafta sonra ne kadar olacağını da açıkladı.

Haber Global'de yer alan habere göre, yatırımcıların güvenli liman şeklinde gördüğü altın ile ilgili olarak yaptığı tahminlerde altının bu ayın ortalarına doğru yükselmeye başlayacağını dile getirdi.

GRAM ALTIN 1 HAFTA SONRA BU KADAR OLACAK

Altın ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen Altının Efendisi İslam Memiş, gram altında Kasım aylarında yeni rekorlar görüleceğini dile getirdi.

Altın Adam olarak bilinen İslam Memiş yaptığı açıklamada gram altın TL yeni zirvelerle kademeli yükselişleri sürdüreceğini söylerken, altının 1 hafta sonra ne kadar olacağını da açıkladı.

Altında bu kez 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Gram altın 1 hafta sonra bu kadar olacak... Bu son dakika rakamını görenin ağzı bir karış açık kaldı...

İslam Memiş yatırımcıların güvenli limanı altın ile ilgili olarak yaptığı açıklamada a 1040, 1060, 1090 derken, kasım ayının ortalarında 1200-1280'lerin görüleceğini dile getirdi.

Bakanlık resmen düğmeye bastı! Asgari ücrette son dakika bombası! O rakamın üzerinde olması artık kesin! Hemen bir bakın

Altının Efendisi İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklisine ek zam müjdesi! Maaşlar bir hesaplandı pir hesaplandı! Bu rakama hemen göz atın!