Kent Haberleri

Altında büyük operasyon başladı! İslam Memiş isyan etti! Aman dikkat! Bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasalarda bazı isimlerin operasyon başlattığını belirterek yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı.   

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, TV100'deki ''çakallar meydanı boş buldu, operasyon çekiyor efendiler'' başlıklı yazısında piyasalarda bazı isimlerin operasyon başlattığını belirterek isyan etti. 

ALTINDA OPERASYON BAŞLADI!

Seçim sürecinde herkesin seiçime ve seçim meydanlarına odaklandığını belirten Memiş piyasa meydanının boş kaldığını söyledi. İslam Memiş özellikle de makas aralığı, işçilik ve isteğe veya pozisyona göre ödemelerin olduğu bir ortamın oluştuğunuı belirterek yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Altın fiyatlarındaki alım satım makas aralığına bakın diyerek yatırımcılara seslenen Memiş:  ''Kapalıçarşı da bile gram altının makas aralığı 20 liraya çıktı. Dün sakinledi 5 lira oldu. Çeyrek altında 25 lira, Cumhuriyet altında 50 lira işçilik koyuldu.'' dedi. 

Piyasalarda ooluşan üç fiyat farkına dikkat çeken Memiş, banka serbest piyasa ve ekranlardaki fiyatlara değindi. İslam Memiş: '' Şimdi yanına işçilik farkını da koyun. Dünyada dolar, altın ve gümüş fiyatları düşüyor, biz de yeni rekorlar kırılıyor.'' ifadelerini kullandı.

İslam Memiş piyasalarda operasyon çekiliyor dedi şu ifadeleri kullandı: ''Piyasada çakallar meydanı boş buldu, operasyon çekiyor efendiler. Kim mi çekiyor? Gizli tüccarlar ve havaleciler. Onlar da kim mi? Gizli tüccarların çok büyük paraları var. Milyon dolarlar, yüzlerce kilo altın, yüzlerce kilo gümüş sahipleri. Bunlar piyasanın tefecileri.'' dedi.

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI NE KADAR? 26 NİSAN 2023 KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI!

Milyonlarca kişi Kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın alıp satmak isteyen binlerce kişi Kapalıçarşı2nın yolunu tutuyor. Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Altının ons fiyatı 1999 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1372 TL, çeyrek altın 2284 TL, yarım altın 4541 TL, tam altın 9013 TL, Ata altın 9172 TL, atabaşeli altın 45,969 TL'den satışa sunuluyor.

Altının ons fiyatı 2 bin doların altında! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altın mı alalım, gümüş mü? sorusuna net yanıt uzmanlardan geldi! En çok kazandıran yatırım aracı o olacak!