Kent Haberleri

Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasada deneyimi olmayan genç yatırımcılar için 'altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin'' diyerek uyardı. Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur. Altın fiyatları düştüğü zaman panik yapılmamasını söyleyerek Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyini, bunu yapan bin pişman olur


Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekti. Altın fiyatları düştüğü zaman panik yapılmamasını söyleyerek Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyini, bunu yapan bin pişman olur. diyerek uyarılarda bulundu.

ALTINDA BÜYÜK TUZAK VAR!

İslam Memiş Memiş, piyasada deneyimi olmayan genç yatırımcılar için özellikle altında büyük tuzakların olduğunun altını çizdi. Memiş: "Ani düşüşler ile panik yapan yatırımcı dip fiyattan sattığı altını birkaç saat sonra tepede görüyor. Bu düşüşlere aldanmamak lazım. Panik satışı yapmak hiçbir zaman kazandırmaz" diyerek yatırımcıları uyardı.

 

Memiş, yapmış olduğu yorumların ve açıklamaların yatırım tavsiyesi olmadığınu vurguladı. İslam Memiş, altın fiyatlarının Mart ayından itibaren yükselmeye devam edeceğini söyledi. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 7 MART 2023!

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen milyonlarca yatırımcı tarafından anlık olarak takip ediliyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları dün son 3 haftanın zirvesine ulaşırken, bugün bir miktar düşüş kaydetti. Ons altın fiyatı dün 1850 dolara kadar çıkarken bugün 1842 dolardan değerleniyor.

 

Gram altın şu dakikalarda alış fiyatı 1134 lira, satış fiyatı 1146 lira, çeyrek altın alış fiyatı 1847 lira, satış fiyatı ise 183 lira, yarım altın alış fiyatı 3717 lira, satış fiyatı 3748 lira, tam altın alış fiyatı 7411 lira, satış fiyatı 7467 lira, Ata altın alış fiyatı 7609 lira, satış fiyatı 7658 liradan işlem görüyor.

Altın şu anda resmen bedava diyen Altın Piri İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Bunu yapmayan başını yerden yere vuracak

Gram altının rotası belli oldu! Yarından sonra gram altın böyle olacak! Altın Kahini İslam Memiş ilk kez açıkladı

Altın fiyatları füze gibi fırlamaya hazırlanıyor! Bu rakamları gören yerinde duramıyor! 7 Mart 2023 altın fiyatları

Ne altın ne dolar... Altını bilen adam İslam Memiş bu yatırım aracını işaret etti! Görenler koşarak dövizciye gitti!