Altın & Gümüş

Altında deprem durmuyor! Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? 

Sıkılaştırma politikalarında gerilim sürerken, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği ve yatırımcıların gözünde yeniden değerlenip değerlenmeyeceği merak ediliyor. Peki Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? İşte ayrıntılar... Ons altında gerileme serisi 4

Altın yatırımcıları hareketli grafiklerin kaydedildiği piyasada heyecanlı bir hafta yaşadı. Ons altında gerileme serisi 4. haftayı gördü. Fiyatların 1.688 dolar ile son 1,5 ayın dibinden döndüğü haftada yükseliş ABD tarım dışı istihdam verisinden sonra yaşandı. 

Enflasyonist baskılar sürerken, gözler küresel merkez bankaları tarafından alınacak faiz kararlarına çevrildi. ABD tarım dışı istihdam verilerinin bu ay küçük çaplı bir iş gücü zayıflamasına işaret etmesiyle Fed’in yavaşlaması umutların yeşermesini sağladı. ECB’den ise bu hafta yüksek oranda bir faiz artırım kararına gitmesi bekleniyor. 

Sıkılaştırma politikalarında gerilim sürerken, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği ve yatırımcıların gözünde yeniden geğerlenip değerlenmeyeceği merak ediliyor. 

Peki altın yükselecek mi? Altın fiyatları artar mı? Ons altında düşüş sürecek mi? Altın fiyatlarını neler bekliyor? İşte tüm merak edilen o soruların yanıtları...

Gazprom’un Avrupa’ya gaz akışını başlatmama kararı Avrupa için resesyon korkularının körüklenmesine neden oldu. Bu hamleden sonra Avrupa ve ABD borsalarında önemli düşüşler kaydedildi. Aynı dakikalarda uluslararası piyasada altında da gerilemeler yaşandı. 

CNN Türk'ün aktardığına göre; Ons altın dün ABD tarım dışı istihdam verisinin duyurulmasıyla yönünü yukarı çevirdi. Fiyatlar saat 15:30 ile 23:45 arasında 1.705 dolar ile 1.718 dolar arasında seyretti. 

 

GRAM ALTIN 994 TL'YE KADAR GERİLEDİ

Gündemden düşmeyen altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından sık sık araştırılıyor. Yatırımcılar 'Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi?' gibi soruların yanıtlarını ararken; altın yatırımının mantıklı olup olmadığını da araştırıyor.

Gram altın dün en düşük 994 lira ve en yüksek 1.006 lira fiyat aralığında seyrederken, haftayı 1.002 lira seviyesinden tamamladı. 

Kitco News analistleri ons altın için 1.680 doların destek, 1.722 doların direnç seviyesi olacağına dikkat çekiyor. 

GRAM ALTIN BUGÜN KAÇ TL?
Alış fiyatı: 1.009,41 TL
Satış fiyatı: 1.020,44 TL

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?
Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.654 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.666 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.649 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.666 TL 

Altında fırtına değil adeta kasırga geliyor! 1 gram bile altını bile olanlar acil bakın! Altın fiyatları 4 Eylül 2022!

İşte karşınızda dolarda kıyametin kopacağı tarih! Elinde 1 doları olanlar bile bu habere hemen bakmalı

Euro/dolar savaşı bitmiyor! Euroda deprem ne zaman başlayacak? Eurosu olan herkes bu habere…