27 / 04 / 2024

Altında en az bir yıl beklemeli diyen Hatice Kolçak'tan altın değerinde uyarı: Bu seviyeler alım fırsatı!

Altında en az bir yıl beklemeli diyen Hatice Kolçak'tan altın değerinde uyarı: Bu seviyeler alım fırsatı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarına kritik açıklamalarda bulundu. Gram altın 1754 liradan işlem görürken Kolçak'tan altın almak isteyenler için altın değerinde uyarı geldi. İşte Hatice Kolçak'tan altın açıklaması...



Piyasalarda Filistin İsrail arasındaki gerilimin etkileri görülmeye devam ediyor. Altın fiyatları gerilimle birlikte atağa geçti. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcıların heyecanlanmadan beklemeleri konusunda uyararak asıl yükselişlerin bunlar olmadığını, geleceğini açıkladı. Kolçak, bu seviyelerin alım fırsatı olduğunu belirterek, altın almak isteyen yatırımcılara adeta altın değerinde ipuçları verdi.  

Altında en az bir yıl beklemeli diyen Hatice Kolçak tan altın değerinde uyarı: Bu seviyeler alım fırsatı!

ALTINDA ALIM DÖNEMİ...

Kriz dönemlerinde altına olan talep yükseldi. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına taleo artarken altın fiyatları atağa geçti. Hatice Kolçak ise büyük beklentilere girilmemesi gerektiği uyarısında bulundu. Kolçak uzun vadede altının alım fırsatı sunduğunu söyledi. Kısa vadeli yatırımcıları ise düşüşlere karşı uyarıyor.

ALTINDA EN AZ BİR SENE BEKLENMELİ!

Altın ve borsa yatırımı düşünen kişilerin en iyi stratejilerin uzun vadeli programlar olduğunu belirten Hatice Kolçak, kısa vadede kazanç beklemek yerine en az 1 yıl sabretmek gerektiğini söyledi.  Uzun vadede altının şu anki alım fırsatından yararlananlar için iyi bir getiri sunabileceğini vurguladı.

Altında en az bir yıl beklemeli diyen Hatice Kolçak tan altın değerinde uyarı: Bu seviyeler alım fırsatı!

11 EKİM 2023 SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Altın fiyatlarında son dakika hareketlilik devam ediyor. Savaşın etkileri devam ederken altında da yükseliş ivmesi hız kesmedi. Ons altın 1872 dolar oldu. Yatırımcılar ise son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Bu kapsamda ''gram  altın ne kadar? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? '' soruları nerak ediliyor. Kapalıçarşı'da saat 15:55 itibariyle altın fiyatları takip ediliyor.  Gram altın ise 1754 lira, çeyrek altın 2866 lira, yarım altın 5732 lira, tam altın 11,421 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

Altın bilezik fiyatlarında son durum: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 9 Ekim 2023 altın bilezik fiyatları

Geri Dön