Kent Haberleri

Altında fırtına değil resmen tsunami geliyor! Tüm bildiklerinizi unutun! Altın Kahini İslam Memiş rekor rakamı açıkladı

Altın fiyatları bugün yükselişe geçerken, Altın Kahini İslam Memiş, aralık ayı için rekor tahminin resmen açıkladı. Altında fırtına değil, tsunami geliyor. İşte detaylar... Altın fiyatları yükselirken yatıırmcılar heyecan içinde altın fiyatlarının ne kadar olacacağını araştırıyor

Son dakika altın fiyatları ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra yükselişe geçti. Altın fiyatları yükselirken yatıırmcılar heyecan içinde altın fiyatlarının ne kadar olacacağını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş, aralık ayında altın fiyatlarının ne kadar olacağını bir çırpıda açıkladı. Bildiğiniz tüm tahminleri unutun, altında rüzgar değil resmen tsunami geliyor.

JEROME POWELL KONUŞTU ALTIN YÜKSELDİ

Üretici ve tüketici enflasyonunu beklentilerin altında gelmesiyle beraber piyasalarda Fed’in aralık ayında gerçekleştirilecek olan toplantıda 50 baz puan artışa gidebileceği sinyalleri geldi. 

Öte yandan dün 21.30'da Fed Başkanı Jerome Powell, Brookings Enstitüsü'nde piyasalara kritik mesajlar verdi. 

Jerome Powell, Fed'in faiz artırım hızını aralık ayında yavaşlatabileceğini ancak enflasyonun çok yüksek olmaya devam ettiği ortamda faizlerin artırılması ve bir süre için sınırlayıcı seviyelerde tutulması ihtiyacının devam ettiğini aktardı.

Jerome Powell’ın faiz artışında yavaşlama ya gideceğine yönelik aralık ayını işaret etmesi ile birlikte piyasalardan morla bozan haberler geldi.  Risk iştahının artmasıyla beraber ABD borsalarında endeksler yüzde 3’ün üzerinde yükseliş gösterdi. Dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizinde düşüşler meydana gelirken altın fiyatları yükseldi. 

ALTIN FİYATLARI YÜKSELDİ

Dün güne 1748 dolardan başlayan ons altın Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra 1770 dolara yükseldi. 

Bugün de yükselmeye devam eden ons altın 1782 dolardan işlem görüyor. Ons altın bugün en düşük 1767 dolar, en yüksek ise 1783 dolar seviyesini test etti.

GRAM ALTINDA REKOR GÖRÜNDÜ!

Ons altının yükselişe geçmesi ile gram altın 1048 liradan  başlayan gram altın 1060 liraya kadar yükseldi. 

Gram altın en son 16 Kasım tarihinde bu rakamı görmüştü. Gram altında gün içerisinde en düşük 1057 lira seviyesi görüldü.


ALTINDA FIRTINA DEĞİL TSUNAMİ GELİYOR...

Altın Kahini İslam Memiş, altın fiyatlarının aralık ayı için rekor rakamı açıkladı. Tüm bildiğiniz tahminleri unutun, altında fırtına değil tsunami geliyor. Gram altındaki yükselişin devam edeceğini belirten İslam Memiş, altının 2022 yılını 1.200 lira seviyesinden kapatacağını söyleyerek , 2023 yılı içerisinde ise gram altının 1.400 TL olacağını belirtti.

Altın fiyatları çarşıyı pazarı karıştırdı! Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları

İslam Memiş yıl sonu için rakam verdi! Şimdiden planını yapmayan kaybeder

Altın fiyatları çarşıyı pazarı karıştırdı! Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları