Altın & Dolar

Altında fren patladı! İslam Memiş 60 gün sonra gram altının geleceği seviyeyi açık açık söyledi!

Altın fiyatları son günlerde hızla yükselmeye devam ederken uzmanlardan yorumlar gelmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş, gram altının 60 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.  Altın fiyatları hızla yükselmeye devam ederken yatırımcılarda heyecanlı bekleyiş devam ediyor

Altında adeta fren patladı. Altın fiyatları hızla yükselmeye devam ederken yatırımcılarda heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Altında her geçen gün yeni rekorlar görülürken gram altın 1651 lira oldu. Altın uzmanı İslam Memiş, gram altının 60 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

ALTINDA FREN PATLADI!

Yıllık bazda 0,3 artan enfşasyon rakamları piyasaya yansımaya başladı.  Gram altın fiyatları, ABD enflasyon verileri sonrasında yükselişe geçerken ons altın desteğiyle 1.650 TL seviyelerine kadar yükseldi. 

Altındaki yükseliş yatırımcıları yüzünü güldürmeye devam ediyor. Enflasyon verileri sonrasında 1960 dolar seviyelerine yükselen ons altın gram altın fiyatlarına yansıdı. 

Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişlerin devam edip etmeyeceğini araştırıyor. Altın fiyatları ile ilgili ilk açıklama İslam Memiş'ten geldi. Memiş gram altının 60 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı.

GRAM ALTIN 60 GÜN SONRA BU SEVİYEYE GELECEK!

İslam Memiş, gram altının 60 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. 2023 yılının ilk yarısında gram altın yatırımcısına yüzde 50 seviyesinde kazanç sağladı.

İslam Memiş, açıklamasında "Sadece dolar kurundan destek alarak bu getiriyi sağlamış oldu. Yılın ikinci yarısında da ons altından destek alacak bir gram altın var karşımızda. Gram altın TL fiyatında Ağustos sonu-Eylül gibi 1800 TL  lira seviyesine kadar yükselişlerini devam ettireceğini tahmin ediyorum." dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları merak konusu. Yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Milyonlarca kişi, ''gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Gram altın Kapalıçarşı'da 1661 lira, çeyrek altın 2714 lira, yarım altın 5428 lira, tam altın fiyatı ise 10,806 liradan satışa sunuluyor. 

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları